Jean Sasson A hercegnő lányai - Királyi sivatag


db x 3.000 HUF 8.11 USD
Elérhető: 1 db
Már elkelt: 1 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 27.
Termékkód: 3856232
Megtekintések: 168
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

webrita (777)    
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 89.29%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:02
Regisztráció: 2011. december 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Magyar/világirodalom:világirodalom

Az ár egy könyvre vonatkozik, amelyiket választja:

A hercegnő lányai SZERELEM, SZENVEDÉLY, SZENVEDÉS - NŐI SORSOK A FÁTYOL MÖGÖTTSZERZŐJean SassonSZERKESZTŐSimonits MáriaFORDÍTÓSomló Ágnes
'Jean Sasson: A hercegnő lányai' összes példányKiadó:Gabo Könyvkiadó Kiadás helye:Budapest Kiadás éve:1999 Kötés típusa:Ragasztott papírkötés

Oldalszám:349 oldal

r Méret:20 cm x 11 cm

FÜLSZÖVEG Szultána szaúdi hercegnő egy fényűző palotában lakik, és hihetetlen gazdagság veszi körül. Mégis, életét is kockára téve feltárta saját sorsát, a királyi család magánügyeit és a környezetében élő nők szenvedéseit Jean Sasson amerikai újságírónő előtt.
Világsikert aratott A Fátyol mögött című könyvük néhány éve Magyarországon is megjelent.
Most Szultána lányai sorsának bemutatásával folytatja történetét. Nagyobbik lánya életét a vallás elleni lázadás és a férfiak megvetése tölti ki. Gyűlöli a fátyol viselését, széttépi a hagyományos családi kötelékeket, és leszbikus viszonyt kezd egy barátnőjével.
Kisebb gyermeke pont az ellenkező utat választja. Megtagadja mindazt, amire anyja feltette az életét, és vallási fanatikussá válik.
A hercegnő részletesen bemutatja a környezetében élő többi nő helyzetét is. Beszámol női körülmetélésről, gyermekkorban ágyasnak eladott lányokról, a házasságon belül nemi erőszak gyakorlatáról, sőt még a saját férjük által halálra ítélt és kivégzett...


BelelapozokKirályi sivatag Jean Sasson Gabo Kiadó, 2005

Összefoglaló

Szultána hercegnő A fátyol mögött és A hercegnő lányai című memoárjainak folytatása. Saját és családja életének egy válságos periódusát mutatja be. A tény, hogy unokahúgát hozzákényszerítik egy jóval idősebb, kegyetlen és aljas férfihoz, és az a felfedezés, hogy egyik unokatestvére szexuális rabszolgákból tart háremet magának, még eltökéltebbé teszi Szultánát, hogy tovább küzdjön a szaúd-arábiai nők elnyomása ellen. Szultána harcát még sürgetőbbé teszi, hogy a háttérben egyre nő az ál-Szaúdokkal szemben álló szakadárok mozgalma és az iszlám fundamentalizmus fenyegető árnya. Ám egy nagy családi táborozás a sivatagban a fényűzést kedvelő hercegnőt és rokonait közelebb viszi nomád gyökereikhez, ami új erőt ad Szultánának ahhoz, hogy folytassa a muszlim országokban élő nők jogaiért való küzdelmét.

Szombathelyen átvehető, vagy postázom.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2395 HUF
Egyéb1295 HUF

Mások ezeket keresték még