N 35 Miller's Antiques lexikon Font +Euró árakkal 2001-os 807 ol mindenre kiterjedő témakörben Angol


36.500 HUF 102.17 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. május 22.
Termékkód: 4265774
Megtekintések: 54
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

FINCSIFORMI (711)    
Győr-Moson-Sopron megye

Válaszadás: 80%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 96.88%
Utolsó belépés: Ma, 13:15
Regisztráció: 2011. november 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Nyelv:angol
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

N 35 Miller's Antiques price guide, lexikon 2001-os 807 oldalas mindenre kiterjedő témakörben Angolul kemény borító, + hibátlan védőborítóval.

Minden gyűjtő nélkülözhetetlen kelléke eladó fekete..fehér és színes képekkel leírással árakkal fontban euróban azonnal ajándékozható állapotban eladó

.Évente több mint 8000 tárgyat fényképeznek le, hogy a Miller's Antiques Handbook a legátfogóbb és leginformatívabb árkalauz legyen a piacon.

Legyen szó vásárlásról vagy eladásról, kereskedőről, gyűjtőről vagy árverésről, erre a könyvre van szüksége, hogy nyomon követhesse a nemzetközi piacot. Amikor vásárol vagy elad, mindig vigye magával.

.érték biztosítva postázom

A súlya :cca: 2 kg

1. Bútor

2,porcelán

.3.üveg

,4.órák

,5.barométerek

,6.decorative arts,dizájn

7. bútorok,

8 lámpák,

9. szőnyegek

10. ,textiliák,

11.- szobrok

12. fegyverek
stb,stb stb stb,stb Rengeteg műalkotást tartalmaz a 18. századtól a kortárs időkig, a képek árkalauzának ezt a kiadását újraszervezték és újratervezték. Művészenként ábécé sorrendbe rendezve minden műalkotást leír és áraz, gyakran a művészre, származásra vagy témára vonatkozó további információkkal együtt. Különböző értékű képek széles skáláját fedi le, beleértve néhány meglepő látványelemet is, amelyeket az antikolás során találhat meg. A médiák széles skáláját illusztrálják, beleértve az olajokat, akvarelleket, gouache-okat és nyomatokat. Ezenkívül a speciális funkciók bizonyos műfajokra összpontosítanak, beleértve a tengeri, ír művészetet, aktokat és korlátozott példányszámú nyomatokat, valamint a gyűjtés olyan új területeit, mint például a kívülálló művészet. Ezek a speciális funkciók adott művészekre vonatkoznak, kollektív tanácsokat és piaci információkat kínálnak, valamint kiemelik a keresendő kulcsneveket. Az összes benne szereplő tétel a közelmúltban kelt el aukción, vagy galériákban kapható szerte a világon, és minden kép forrása könnyen megtalálható. Az útmutató galériákat és szakembereket is tartalmaz.

    • A megvásárolt termékek a szállítás szempontjából ,összevonhatóak nagybetűkkel a Savarián a POLIHISTOR felhasználó termékeivel is
  • KÉREM TEKINTSE MEG A FINCSIFORMI FELHASZNÁLÓ NEVEMEN MIVEL A TÉTELEIM KÖZÖTT , -KVALITÁSOS ALKOTÁSOKAT , ÉRTÉKES MŰTÁRGYAKAT- IS TALÁL .
  • A TOVÁBBI SZÍNVONALAS, NAGYSZÁMÚ JÓVAL TÖBB MINT 1500 DB ÉRDEKES, RITKA , ÉRTÉKES,IGÉNYES TERMÉKEIMET A HONLAPOMON . KÖSZÖNÖM !

Bal oldalon lent a lap alján ’Az eladó összes terméké’-re

kattintva át -illetve meg lehet nézni ,-a nagyszámú feltett

áruféleségeimet, sok-sok érdekes gyűjteményes ritkasággal.

Több db vásárlásánál gazdaságosabb a posta ktsg.


Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás
3650 HUF

Mások ezeket keresték még