N27 XVIII század Német Osztrák rajzművészete album corvina kiadótól ajándékozható


12.500 HUF 34.05 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 03.
Termékkód: 4287937
Megtekintések: 246
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

FINCSIFORMI (707)    
Győr-Moson-Sopron megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 94.29%
Utolsó belépés: Ma, 02:00
Regisztráció: 2011. november 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:

N27

XVIII század Német Osztrák rajzművészete album corvina kiadótól eladó.

A Szépművészeti Múzeum grafikai osztálya mintegy tízezer rajzot és közel százezer sokszorosított grafikai lapot őriz. Ez az óriási kincs azonban romlandó anyaga és fényérzékenysége miatt csak kis részletekben, időszakos kiállításokon kerülhet a nyilvánosság elé.

Hogy a legjobb darabokat tartósan hozzáférhetővé tegyük, a múzeum tudományos munkatársai hat kötetből állé-sorozatban mutatják be a rajzokból, akvarellekből, pasztellekből a következő témakörök szerint összeválogatott gyűjteménycsoportokat: –

A németalföldi rajzművészet két évszázada – A XVIII. század német és osztrák rajzművészete – Francia rajzok – Olasz reneszánsz rajzok – Olasz barokk rajzok – Német rajzok a XV-XVI. században

Egy-egy kötet 64 ofszetnyomású színes képet és körülbelül öt ív szöveget tartalmaz a művek részletes leírásával és adataival.

Külön reprodukció szemlélteti több esetben is a közölt műveknek más gyűjteményekben őrzött változatait, a rajzok alapján készült festményeket, rézkarcokat és falikárpitokat. Garas Klára akadémikus, a hazai és európai barokk művészet ismert kutatója igen sokoldalúan szemlélteti a korszak német és osztrák rajzművészetét.

Olyan kiemelkedő barokk festők rajzait mutatja be és értelmezi, mint J. M. Rottmayr, Martino Altomonte, Paul Troger, Franz Sigrist, Kremser Schmidt, Anton Graff, J. H. Füssli vagy a már klasszicizmust képviselő Ch. B. Rode és F. H. Füger. A rajzművészet fejlődésének irányait átfogóan bemutató könyv számos tudományos újdonságnak számító meghatározást és adatot tartalmaz."

Sorozatcím: A Szépművészeti Múzeum legszebb rajzai Borító tervezők: Keleti Mária, Gelányi Mariann

Kiadó: Corvina Kiadó Kiadás éve: 1980 Kiadás helye: Budapest Kötés típusa: egészvászon kiadói borítóban, papírdobozban Terjedelem: 29 oldal + 64 képtábla magyarázatokkal Nyelv: magyar Méret: Szélesség: 24.00cm, Magasság: 30.50cm Súly: 1.30kg

  • KÉREM TEKINTSE MEG A FINCSIFORMI FELHASZNÁLÓ NEVEMEN MIVEL A TÉTELEIM KÖZÖTT , KVALITÁSOS ALKOTÁSOK , ÉRTÉKES MŰTÁRGYAKAT IS TALÁL .
  • A TOVÁBBI SZÍNVONALAS, NAGYSZÁMÚ JÓVAL TÖBB MINT 1500 DB ÉRDEKES, RITKA , ÉRTÉKES,IGÉNYES TERMÉKEIMET A HONLAPOMON . KÖSZÖNÖM !

Bal oldalon lent a lap alján ’Az eladó összes terméké’-re

kattintva át -illetve meg lehet nézni ,-a nagyszámú feltett

áruféleségeimet, sok-sok érdekes gyűjteményes ritkasággal.

Több db vásárlásánál gazdaságosabb a posta ktsg.


Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2400 HUF

Mások ezeket keresték még