Fejős Éva:Karibi nyár,Helló London. 1500.-Ft/ 2 darab.


1.500 HUF 4.05 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 21.
Termékkód: 4640974
Megtekintések: 26
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

sharky1 (990)    
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban40 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 01:48
Regisztráció: 2018. június 18.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés

Ezekbe a postai díjakba 6-8-10 könyv is küldhető mérettől, súlytól függően.Kérem nézzen szét további ajánlataim,termékeim között is!

Fejős Éva:Karibi nyár,Helló London.

Fejős Éva:Karibi nyár

Kiadó: Ulpius-Ház

Kiadás éve: 2012

Kiadás helye: Budapest

Nyomda: Alföldi Nyomda Zrt.

ISBN: 9789632544625

Kötés típusa: ragasztott papír

Terjedelem: 517

Nyelv: magyar

Méret: Szélesség: 12.50cm, Magasság: 20.00cm

Kategória: Irodalom szépirodalom regény, novella, elbeszélésIrodalom szépirodalom szórakoztató irodalom szerelmes regények

Egy könyv, ami életet ment... Egy sziget, ahol boldogságra lelsz... Egy utazás, ami örökre megváltoztat... A Pearl of the Caribbean igazán különleges hajó. Egy ősi legenda újjászületéséről, a rejtélyes boldogságszigetről és a karibi „emlékgyógyító”, Carol Santos újbóli felbukkanásáról suttog a hajó személyzete és a kiválasztottak, köztük egy magyar nászutas pár is. Ladányi Niki újságíró (aki ebben a regényben „született”, és később a Nápolyi vakáció főhőse, majd a November lánya mellékszereplője is lett) azonban nem a boldogságszigetet keresi; egy fájdalmas emlék, egy sorsfordító titok és egy halálosan veszélyes ellenség elől menekül. Egy másik fiatal nő, Leonora pedig San Juanban életre szóló küldetést teljesít. Vajon képes-e egyszer az életben a szívére hallgatni, és olyasvalakivel megosztani a súlyos feladatot, aki segítője, lelki társa és akár szerelme is lehetne az úton – vagy ez a döntés végzetes következményekkel jár? Fejős Éva korábbi sikerkönyve új kiadásban is kalandot, szórakozást kínál, és a boldogságsziget felé kalauzolja olvasóit.

Fejős Éva: Helló, London

SZERZŐ:Fejős Éva

SZERKESZTŐ:V. Detre Zsuzsa
Kiadó:Ulpius-ház Könyvkiadó

Kiadás helye:Budapest

Kiadás éve:2011

Kötés típusa:Ragasztott papírkötés

Oldalszám:469 oldal

Nyelv:Magyar

Méret:20 cm x 13 cm

ISBN:978-963-254-439-7

LENGYEL LUCA huszonkét éves sikeres fotómodell; hónapokra előre betáblázva, telefonjában a világ legjobb divatfotósainak száma, bejárása van a legtrendibb helyekre, és minden vágya, hogy Londonban teljesedjen ki az élete. Aztán.., snitt. Egy végzetes éjszakán motorbalesetet szenved, és a csillogás, az álom ezer darabra törik. Hat év éber kóma után csodával határos módon magához tér, de a múlt homályban marad. Mi történt azon az éjszakán? Hová lett a fiú, aki a motort vezette, és akit a szerelmének hitt? Baleset volt, vagy gyilkossági kísérlet? Emlékei útvesztőjében Luca csak lassan és bizonytalanul lépked a fény felé, egykori barátoktól, vélt jótevőktől és kiismerhetetlen rosszakaróktól körülvéve, miközben az ezer darabra tört tükörben már semmi sem az, aminek látszik. Hol van az a pont, ahol még mindent újrakezdhetünk? Ragaszkodjunk-e a régi álmokhoz, vagy álmodhatunk újakat?
Fejős Éva legújabb regényében különleges és megismételhetetlen kalandra hívja olvasóit; a Helló, London egy olyan nő titokzatos világát eleveníti meg, akinek újra kell tanulnia a vágyat, a félelmet, a bizalmat és a szerelmet.


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételEger
Foxpost - csomagautomata1639 HUF
Foxpost - házhozszállítás2459 HUF
GLS - házhozszállítás3950 HUF
MPL - csomagautomata1195 HUF
MPL - házhozszállítás2060 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még