Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

LEÁRAZTAM ! RITKA MINISZTERI AJÁNDÉK DÍSZTŐR, EGY ŐRNAGYNAK NYUGDÍJAZÁSA ALKALMÁBÓL


125.000 HUF 422.16 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. március 07.
Termékkód: 2859271
Megtekintések: 995
Megfigyelők: 5
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

oldjim (79)    
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban, 4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:01
Regisztráció: 2011. augusztus 10.

RITKA MINISZTERI AJÁNDÉK DÍSZTŐR, EGY ŐRNAGYNAK NYUGDÍJAZÁSA ALKALMÁBÓL

A KÖZELMULTBAN BAN ISMÉT BEHÚZOTT A CSŐBE KÉT NULLA PONTOS ÁLMODOZÓ, ÍGÉRGETŐ, IDŐHÚZÓ, HITEGETŐ-HALOGATÓ, NEM FIZETŐ, SZERENCS LOVAG. EZÉRT A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐK VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKUKAT KÉREM ELŐRE JELEZZÉK.TÖBBSZÖRÖS ROSSZ TAPASZTALAT MIATT, A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐKKEL NEM ALKUDOZOK, ÉS AZ Ő AJÁNLATUKAT NEM FOGADOM EL. ŐK ELŐSZŐR BIZONYÍTSANAK. AKINEK NEM INGE NE VAGYE MAGÁRA !

RITKA MINISZTERI AJÁNDÉK DÍSZTŐR, EGY ŐRNAGYNAK NYUGDÍJAZÁSA ALKALMÁBÓL. 


Több mint ötvenöt év gyűjteménye kerül előbb, utóbb „kótyavetyére”.

Ezért most ismét felteszek a gyűjteményemből egy pár darabot a Netre, annak reményében, hogy ezek a darabok is jó gyűjtői kézbe kerülnek.

Ön most egy nagyon különleges és nagyon ritka gyűjtői darabnak a leírását olvassa. Magas Rangú katonatisztek, politikusok,  külföldi delegációk tagjai kaphattak ilyen, vagy ehhez hasonló ajándékot a magyar kormánytól, azaz a minisztertől. Ez egy gyönyörű 42 cm hosszú, nehéz gyönyörűen megmunkált, 24 k arannyal bevont dísztőr, amit eredeti dobozában és ajándékozási okiratával 2007 ben Dr. Szekeres Imre Honvédelmi miniszter adományozta Mé...   Lá... őrnagynak, nyugállományba vonulása alkalmával. Ehhez hasonló hamisítványokat, replikákat gyakran lát az ember, de ha az eredetit a kezébe vesz valaki, azonnal feltűnik a minőségbéli külömbség. Nemcsak az adományozó okiraton, hanem a 20 cm es krómozott pengébe is, be lett vésve az adománnyal kitüntetett őrnagy neve. és az adományozás dátuma, plusz az adományozo Honvédelmi Minisztérium neve. A tőr eredeti nagy nehéz díszdobozával és az eredeti adomány levéllel együtt, így kompletten kerül eladásra. Kérdésére szívesen válaszolok. 


Engedély nélkül tartható és vásárolható. Reális készpénz vagy csere ajánlatát megköszönöm, és azt szívesen megfontolom. 

NEM NUMIZMATIKAI ÉRTÉKŰ ARANYÉRMÉK,  EZÜST 200 FT OK, NAGYMÉRETÜ BAROKK DOXA ZSEBÓRA,  DUFLEX , KINGA , VAGY LEICA FÉNYKÉPEZŐGÉP, EGY PÉNZVERDEI DÍSZTŐR, RÉGI BÉCSI PÁNCÉLSZEKRÉNY CSERÉJE IS ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM, DE CSAK A NEVEZETT CSERE TÁRGYAK ÉRDEKELNEK, ÉRTÉK EGYEZTETÉSSEL. 

EZ EGY NEM FEGYVERNEK MINŐSÜLŐ, ENGEDÉLY NÉLKÜL VÁSÁROLHATÓ, ÉS LEGÁLISAN TARTHATÓ , CSAK DEKORÁCIÓS CÉLOKRA, VAGY GYŰJTÉSRE ALKALMAS TÁRGY. LŐNI NEM LEHET VELE!

EGY REÁLIS KP AJÁNLATOT MINDÍG SZIVESEN MEGFONTOLOK, DE AZ ALKUDOZÓ, ÁLMODOZÓ, IDŐHÚZÓ, ÍGÉRGETŐ, HITEGETŐ-HALOGATÓ, NEM FIZETŐ SZERENCSELOVAGOK A KOMOLYTALAN, NEVETSÉGES, ÉS SOKSZOR MÁR SÉRTŐ AJÁNLATAIKKAL KÉREM KÍMÉLJENEK, MERT NEM VAGYOK SZORULT ANYAGI HELYZETBEN. (AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA)

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételFonyód
Postázás1650 HUF


Mások ezeket keresték még