Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Német 2. VH Vaskereszt Iron Cross / Eisernes Kreuz EK 2 Eisernes Kreuz " 14 " 1939


189.999 HUF 621.75 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. szeptember 08.
Termékkód: 3155026
Megtekintések: 63
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

vaskereszt (64)    
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 11:55
Regisztráció: 2011. március 26.
Kor:1950-1979
Állapot:korának megfelelő


a Gyártója :  L. Christian Lauer PKZ kódja 14 volt ennek a gyártónak  , jelöletlen és jelölt darabjai léteznek , a jelölteket nagyon nehéz megtalálni mondhatni extra ritka egy egész gyűjteményt vettem meg ezért a darabért :)

 Állapota szép .szép gyűjteményes darab .

Ez a darab egy nagyobb gyűjtemény részét képezte .

Elsőre kicsit ijesztő tudom ,Sajna ""Magyarország jobban teljesít"  így ennek a darabnak az ára ezért ennyi ,erről nem én tehetek :( sajnálom  , én inden áramat € ban számolok + 17,50 € lett a csomag díj ami nem igazán kedvez az árnak . 


Eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok

Leütés előtt érdeklődjön máshol is hirdetem a félreértés és a vita elkerülése végett. KÖSZÖNÖM!

A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, fasiszta, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését! Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel.Ez csupán egy történelmi tárgy korhű , melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra,modern film vagy színházi produkciók készítésére illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.

Törvényi háttér:

A Büntető Törvénykönyv 269/B. § (1) bekezdése szerint "Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot,ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt; b) nagy nyilvánosság előtt használ; c) közszemlére tesz; ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő." Az idézett jogszabály (2) bekezdése szerint "nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt,aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el."

FIGYELEM!

Abban az esetben, ha az eladás lebonyolításakor felmerül az alapos gyanú, hogy a Vevő a megvásárolt árverési tételt más célra használja, mint a fent említett (pl.: rasszista inditatás, közösség elleni izgatás) - az Eladó fenntartja magának a jogot,hogy visszautasítsa a tranzakció lebonyolítását!

Az állapota nem 100% mivel a cink magon nehezebben tapadt meg a festék és az idő során könnyebben vált le,de egy kifejezetten kuriózum darabról van szó.

kitüntetés jelvény kitűző érem medál náci német világháború világháborús vh öv övcsat antik retró régiség

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
PayPal   PayPal

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova4800 HUF


Mások ezeket keresték még