TICKA 1903 AS ZSEBÓRA FORMÁJÚ KÉM FÉNYKÉPEZŐ GÉP


350.000 HUF 957.78 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. április 21.
Termékkód: 4306071
Megtekintések: 330
Megfigyelők: 4
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

oldjim (110)  
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban13 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 13:15
Regisztráció: 2011. augusztus 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:korának megfelelő

TICKA ZSEBÓRA FORMÁJÚ KÉM FÉNYKÉPEZŐ GÉP

MOST EGYMÁS UTÁN ELADÁSRA BOCSÁJTOM A " KÉM AZAZ MINIATUR FÉNYKÉPEZŐ GÉPEIMET". EZEKET A GÉPEKET MÁR A 20. SZÁZAD ELEJÉN IS, DE FŐLEG A HIDEGHÁMORÚ IDELYÉBEN GYÁRTOTTÁK. AMIT MOST FELTESZEK AZ EGY 1903 AS CHIKÁGÓBAN KÉSZÜLT A JOHNSON ÉS SMITH NEVŰ CÉGNÉL, ĶÉT NÉVEM IS ÁRULT "ZSEBÓRA" MINTÁJÁRA KÉSZÚLT RITKA DARAB. EZ ITT A RITKÁBB TICKA NÉVEN GYÁRTOTT DARAB. KAZETTÁS MINI FILMMEL MŰKÖDÖTT. A FELHÚZÓ A LENCSE SAPKA, ANNAK LEVÉTELEKOR LEHETETT VELE FÉNYKÉPEZNI. MINDENE MŰKÖDIK, FELHÚZHATÓ, EXPONÁLHATÓ. HA VALAKIT MINDKÉT, VAGY NETÁN A TÖBBI KÉM GÉPEM VALAMELYIKE ÉRDEKELNÉ, KÉREM JELEZZE. AZ UTOLSŐ KÉT KÉPEN A TÖBBI KÉM GÉPEM LÁTHATÓ. DE EZ AZ AUKTIÓ CSAK EGY GÉPRE SZÓL, A TICKÁRA.

EGY REÁLIS KP AJÁNLATOT SZÍVESEN MEGFOGADOK, DE AZ ÁLMODOZÓ, ALKUDOZÓ, ÍGÉRGETŐ, HITEGETŐ HALÓGATÓ SZERENCSE LOVAGOK, A SOKSZOR MÁR SÉRTŐ AJÁNLATAIKKAL KERÜLJENEK, MERT NEM VAGYOK SZORULT ANYAGI HELYZETBEN. RITKASÁGÁRA VALÓ TEKINTETTEL A DARAB NEM OLCSÓ, ÉS CSAK KIS HELY VAN AZ ELKUDOZÁSRA.

NEM CSAK AZ ELADÁS, DE CSERE IS ÉRDEKEL. EGY JÓ ÁLLAPOTÚ FORGALOMBA LÉVŐ, HASZNÁLHATÓ, JÁWA VELOREX BŐREGÉR, NEM NUMIZMATIKAI ÉRTÉKŰ ARANYÉRMÉK, EZÜST 200 FT OK, DUFLEX, KINGA, VAGY LEICA FÉNYKÉPEZŐGÉPEK, DE MÉG EGY PÉNZVERDEI DÍSZTŐR, RÉGI PÁNCÉLSZEKRÉNY, ARANY KAR VAGY ZSEBÓRA STB CSERÉJE IS ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM DE SEMMI MÁSRA NEM CSERÉLEK.


MIVEL A KÖZELMULTBAN BAN ISMÉT BEHÚZOTT A CSŐBE EGY HÁROM PONTOS ÁLMODOZÓ, ÍGÉRGETŐ, IDŐHÚZÓ, HITEGETŐ-HALOGATÓ, NEM FIZETŐ, SZERENCSELOVAG. EZÉRT A NEM REGISZTRÁLT, ÉS A 10 PONTTAL MÉG NEM RENDELKEZŐK VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKUKAT KÉREM ELŐRE JELEZZÉK. TÖBBSZÖRÖS ROSSZ TAPASZTALAT MIATT, VELÜK NEM ALKUDOZOK, ÉS AZ Ő AJÁNLATUKAT NEM FOGADOM EL. ŐK ELŐSZŐR BIZONYÍTSANAK AZTÁN ALKUDOZHATNAK. NEM AKARTAM MEGSÉRTENI SENKIT, EZÉRT KÉREM, AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA, DE AMI SOK AZ SOK.

A személyes átvétel ajánlott.

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételFonyód

Mások ezeket keresték még