Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

UNC - 10 000 INTIS - PERU - 1988-BÓL!


950 HUF 3.04 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: Tegnap, 09:49
Termékkód: 2182974
Megtekintések: 71
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (1156)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 62%-ban, 12 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 22:26
Regisztráció: 2017. április 10.
Érvényesség:bevont
Típus:nem volt forgalomban

UNC RITKA BANKJEGY –  NEM VOLT FORGALOMBAN! 
Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARAB - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető – ritkaság! 
Különlegességét jelentheti a kiadó ország, a kiadás ideje, grafikája, formája, megjelenése, vagy éppen elnevezése! 
Azonnal albumba, gyűjteménybe rendezhetők… remek díszei lehetnek egy színes gyűjteménynek! 
Ernst. T. Adler (1918-2002) numizmatikus mondása: „A gyönyörű bankjegyek – a világ pénzei – először történelem, másodszor grafika/művészet, esztétikum, és egyben komoly érték!” 

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 45-50 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei! A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es évektől folyamatosan, részben hazai, részben külföldi pénzintézeten, gyűjtőkön keresztül kerültek hozzám – a gyűjteményembe! Ez azt is jelenti, hogy a bankjegyek nagyobb része 20-40 évet albumban (albumprésben) töltöttek!  Ebből a nagy gyűjteményből  ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos példányokat! Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, (http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/) ……nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként új és nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a nagy gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is nagyon szép példányokat amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik! (Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás600 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.