Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

UNC - 500 DINÁR - (még) JUGOSZLÁVIA - 1991


1.150 HUF 3.86 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. október 11.
Termékkód: 2193599
Megtekintések: 18
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (1105)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 60%-ban, 4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:43
Regisztráció: 2017. április 10.
Érvényesség:bevont
Típus:nem volt forgalomban

UNC RITKA BANKJEGY –  NEM VOLT FORGALOMBAN!  Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARAB - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető – ritkaság - különlegesség! A pénzek eddigi – sok esetben évtizedekig tartó - nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek! 
Amikor A.W.Berndt angol numizmatikust kérdezték a pénzei értékéről és árairól…Ő mondta: „Igen! Tudom! Van olcsóbb is bőven, …. de az nem ilyen!” 

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 45-50 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei! A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es évektől folyamatosan, részben hazai, részben külföldi pénzintézeten, gyűjtőkön keresztül kerültek hozzám – a gyűjteményembe! Ez azt is jelenti, hogy a bankjegyek nagyobb része 20-40 évet albumban (albumprésben) töltöttek!  Ebből a nagy gyűjteményből  ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos példányokat! Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, (http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/) ……nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként új és nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a nagy gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is nagyon szép példányokat amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik! (Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás600 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.