Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

UNC - 20 FONT - DÉL-SZUDÁN 2017 (Az új pénz!)


680 HUF 2.26 USD
Eladás ideje: 2019. 12. 20. 12:16

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. november 15.
Termékkód: 2683040
Megtekintések: 48
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (1123)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 18:42
Regisztráció: 2017. április 10.
Érvényesség:érvényes
Típus:nem volt forgalomban

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN!  Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARABOK - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető – ritkaság - különlegesség! 
A kiadástól számított időben, a megjelenés egyediségében, színvilágában, csodálatos a változatosság… igazi egyedi gyűjteményes darabok – ritkaságok!
A pénzek eddig nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek! Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 45-50 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es évektől folyamatosan, részben hazai, részben külföldi pénzintézeten, gyűjtőkön keresztül kerültek hozzám – a gyűjteményembe!
Ebből a nagy gyűjteményből  ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos példányokat! Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/ ……nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként újdonságokat,  nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a nagy gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is nagyon szép példányokat, amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás600 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.