Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

UNC - 5 GULDEN - SURINAME - 1982


520 HUF 1.68 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. október 15.
Termékkód: 3891034
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (1999)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:49
Regisztráció: 2017. április 10.
Érvényesség:bevont
Típus:nem volt forgalomban

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN!
Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARABOK - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető különlegesség!
A kiadástól számított időben, a megjelenés egyediségében, színvilágában, csodálatos a változatosság… igazi egyedi gyűjteményes darabok!
A pénzek eddig nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek!

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 55-60 éven át folyamatosan gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es évektől folyamatosan, részben hazai, részben külföldi pénzintézeten, gyűjtőkön keresztül kerültek hozzám – a gyűjteményembe!
Ebből a nagy gyűjteményből ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos példányokat! Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/ …nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként újdonságokat, nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron!
Ebből a nagy gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka esztétikailag is nagyon szép példányokat, amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás680 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még