Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

REMEK 10 FORINTOS AZ 1968-AS 7. SOROZATBÓL


4.400 HUF 13.75 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. január 14.
Termékkód: 4067309
Megtekintések: 16
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (2087)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:27
Regisztráció: 2017. április 10.
Típus:forgalomban volt
  1. 1968. október 24-én nyomtatták a százasok 7. sorozatát. Ha jól megnézzük látható, hogy a grafikája (aljnyomata) élesebb, a színei erőteljesebbek és megjelenésében is határozottan jobb lett! Ennek oka - csak az érdeklődők kedvéért - az, hogy először alkalmazzák az új nyomdatechnikát (Tipográfiai-, ofszet- és réznyomást) biztosítva egy minőségi előrelépést!
    A százast csak 1969 február 7-én hozzák forgalomba, hogy utána közel 30 évig 1998 december 31-ig volt - talán a legnépszerűbb - bankjegyünk!
    Egy nagyon szép tartású (EF+) - ritka száz forintost tudok ajánlani!

    Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 55-60 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem egy-egy darabja! A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es években került hozzám, amikor még dúskálni lehetett a jó tartású bankjegyekben - ennek köszönhetően pénzeim nagyon jó állapotban és tartásban vannak Ez azt is jelenti, hogy a bankjegyek nagyobb része 20-40 évet albumban (albumprésben) töltöttek!

    Kérem, akkor vásároljon, ha ezek a bankjegy tulajdonságok/tartások az Ön számára is értéket jelentenek! ….Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, (http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/) nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként… új és nagyon szép pénzeket rakok fel – értékeikhez képest nagyon jó áron! Ebből a komoly gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyanokat amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik! (Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás680 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még