UNC - 100 RUPIA - SRI-LANKA - 2005 - (Ritkaság!)


1.440 HUF 3.77 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. augusztus 05.
Termékkód: 4441338
Megtekintések: 13
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

ferstex46 (2424)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 17:13
Regisztráció: 2017. április 10.
Érvényesség:érvényes
Típus:nem volt forgalomban

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN!
Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARAB - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegy! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető különlegesség!
A kiadástól számított időben, a megjelenés egyediségében, színvilágában, csodálatos a változatosság… igazi egyedi gyűjteményes darab!

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 55-60 éven át folyamatosan gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es évektől folyamatosan, részben hazai, részben külföldi pénzintézeten, gyűjtőkön keresztül kerültek hozzám – a gyűjteményembe!
Ebből a nagy gyűjteményből ajánlom megvételre a különlegesen szép – valamennyi UNC – tartású albumos példányokat! Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/ …nézegesse bankjegyeimet – mivel péntekenként újdonságokat, nagyon szép pénzeimet rakom fel – értékeikhez képest nagyon jó áron!
Ebből a nagy gyűjteményből… ….biztosan találni fog olyan szép és ritka példányokat, amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találja…írjon és segítek!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás725 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még