UNC . 100 PESOS - BOLIVIA - 1962-BŐL - (Simon Bolívar (1783-1830) )


1.180 HUF 3.09 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. augusztus 05.
Termékkód: 4441377
Megtekintések: 10
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ferstex46 (2424)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:57
Regisztráció: 2017. április 10.

A bankjegy előoldalán - Simón Bolívar (teljes nevén: Simón José Antonio de la Santísima Trinidad Bolívar Palacios y Blanco), (1783. július 24. – 1830. december 17.) a dél-amerikai függetlenségi mozgalom vezetője, később a Nagy-Kolumbia (Gran Colombia) elnöke, Venezuela elnöke, majd Peru és Venezuela diktátora.

Bolívar részt vett Nagy-Kolumbia megalapításában, amely nemzet mint nagy politikai és katonai konföderáció próbált konszolidálódni Amerikában. Nagy-Kolumbia elnöke lett. Annak ellenére, hogy a Nagy-Kolumbia-politikai terv megbukott, Bolívart a cselekedeteiért és nézeteiért „Amerika emberének” nevezik. Kiemelkedő, komoly politikai örökséget maga után hagyó alakja az egyetemes történelemnek, ami Latin-Amerika számos országában, egyben a nemzeti tisztelet tárgyává is formálta őt.

UNC BANKJEGY – NYOMDA-TISZTA – NEM VOLT FORGALOMBAN!
Ahogy a képeken látható teljesen tiszta és hibátlan, IGAZI UNC DARABOK - albumszintű, sima és ropogós, gyönyörű bankjegyek! – Némelyik igazi – Magyarországon alig fellelhető különlegesség!
A kiadástól számított időben, a megjelenés egyediségében, színvilágában, csodálatos a változatosság… igazi egyedi gyűjteményes darabok!
A pénzek eddig nagyon gondos albumszintű tárolás, gondozás következtében a legmagasabb igényeknek is megfelelnek!
(Talán nem zavaró, hogy Tanítványaim, Gyűjtőtársaim kimondott kérésére ismertetőmben – bankjegyek megjelenéséhez - ahol indokolt, néhány mondatos kiegészítést fűzök – gyűjteményekben a személyekkel kapcsolatos ismeretek kiegészítése, adott esetben a bankjegy megjelenésének történeti környezetének megismerése érdekében!)

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás725 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még