Ritka, Nehéz, Óriási Zsebóra, Ez Egy Fiákeres Óra, Szép, hibátlan És Működőképes állapotban.


120.000 HUF 327.56 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 15.
Termékkód: 3067861
Megtekintések: 501
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

oldjim (111)  
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 14:03
Regisztráció: 2011. augusztus 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Anyag:acél
Szerkezet:mechanikus
Nem:férfi
Számlap:arab számok
Kor:1850-1899
Állapot:hibátlan

Most 20000 FT AL Olcsóbb !

Így jóval A Hetven fölött, Elgondolkodik Az Ember FIA Olyan Dolgokrói Is, Amik Előtte SOHA Nem Voltak Fontosak Számára. MI LESZ MIND Azzal A Sok Szép Antik Holmival, MIND Azokkal A Kincsekkel AMIT Egy Élet Alatt Összegyűjtött Az Ember. És HA Még A Gyerekeid, Unokáid Is MIND Külföldön Élnek Az Még Jobban Ösztökél Arra, Hogy Tégy Valamit Mindazzal AMIT Összegyűjtöttél. A Földbe Nem Viheted Magaddal Mindezt, Ezért Én Inkább Eladom Őket, És Elmegyek Belőlük Nyaralni.

Ötvenöt Év Gyűjteménye Kerül Előbb Utóbb Kotya-Vetyére,

Amióta Mobilok Vannak Én Sosem Hordok Órát Magammal, Pedig Volt Idő Amikor Aranyórám, Több KAR És Különleges Zsebórám Is Volt Egyszerre. Nem Azért Mert Gyűjteni Akartam Őket, Hanem Azért Mert Egy Jó Vételt Nem Szabad Kihagyni.

EZ Most Egy Több Mint 100 Éves Nagy, Nehéz, Hibátlan Esztétikai És Működőképes Állapotú, Zsebóra Óriás, Egy Úgynevezett, Fiákeres Zsebóra. A Szerkezete Hibátlanul Működik, Tokja Horpadás És Komolyabb Karcolástól Ütődéstől Mentes. Porcelán Számlapja Hibátlan, Rajta 2 Apró Alig Észrevehető Hajszál Repedéssel. Vastag Ütésálló Üvege Karcmentes. Apró Használati Nyomokkal, Korát Igazoló Patinával. Működőképes És Esztétikai Állapotban Megtekinthető A You-Tube ON Az Aluli Linken Keresztül. Az Óra Nehéz Tokja Hátul Dupla Fedeles, Mindhárom Zsanérja Szoros, Hibátlan Állapotban. AZ ARANYÓRA NEM ELADÓ !

Nekem A Páncélszekrénybe Van Elzárva, És, Még Egyszer SEM Hordtam. AMI Nem Is Csoda, Mert EZ Az Óra Túl Nagy, És Közel 25 Dekájával Túl Nehéz Is. Összehasonlítás Képen Egy Átlag Férfi Zsebóra 80 Grammot Nyom.

Az óra a tulajdonomban van igen rég óta, de soha nem hordtam mert mindig attól féltem, hogy vagy megkarcolom, vagy oda ütöm valahova. Pont ezmiatt az óra Nagyon Jó állapotban maradt fent. Üveglapja karcmentes. Számlapja hibátlan. Mindene eredeti, és hibátlan. Nagyon Ritka, Különleges gyűjtői kategóriás zsebóra, mely az új igényes gazdát keresi. Tegnap ismét elővettem, azóta is hibátlanul pontosan működik, úgy ahogy agy svájci órának kell. A képek nem adják vissza a valós állapotot. Az óra minden szempontból tökéletesnek, hibátlannak mondható. A képen látható folt, a valóságban nem létezik. Húsz év után minden órára ráfér, egy tisztítás, amit itt is csak ajánlani tudok.

Figyelem ! Az Aukció Csak A Nagy Fiakkeres Órára Vonatkozik. Az Egyik Képen Lévő Nagy Arany Zsebóra Csak A Méret Összehasonlítás Céljából Van A Képen, De Külön Az Is Megvásárolható.

RITKASÁGÁRA VALÓ TEKINTETTEL AZ ÁR NEM ALKUKÉPES.

JAWA Velorex, Nem Numizmatikai Értékű Arany Érmék, Nagyméretű Barokk Doxa Zsebóra, Duflex, Kinga, Vagy Leica Fényképezőgép, Egy Pénzverdei Ezüst Dísztőr, Bécsi Páncélszekrény, Barokk Zsoldláda, régi legálisan tartható fegyverek Cseréje Is Érdekel. Köszönöm, De Csak A Nevezett Csere Tárgyak Érdekelnek, Értékegyeztetéssel.

Utánvéttel Nem Eladó.

Az óra működése megtekinthető itt.

https://www.youtube.com/watch?v=OU65zauLg08&feature=youtu.be

GYŰJTEMÉNYEMBE AZ UTOLSÓ 4 KÉPEN LÁTHATÓ MINISZTERI AJÁNDÉK DÍSZTŐRÖK BÁRMELYIKÉT KERESEM KÉSZPÉNZÉRT DOBOZÁVAL VAGY AZ NÉLKÜL.

2060 Ft ér MPL lel postázható!

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételFonyód

Mások ezeket keresték még