Elektromos mákdaráló,diódaráló,liszt,fűszer,stb. házimalom,Ferrari a darálók kategóriájában!


285.000 HUF 766.07 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 11.
Termékkód: 1642871
Megtekintések: 49
Megfigyelők: 7
Eladó adatai

puharot (61)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 50%-ban43 perc alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 13.
Regisztráció: 2011. január 29.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:hibátlan

*Extrém erőss stabil "állandó mágneses"motorjának köszönhetően az élettertama szinte végtelen! Ennél az oknál fogva itt nem kell tartani a meghibásodástól szinte örök élet! Nem véletlenül mondják erre a gépre hogy Ferrari a darálók kategóriájában!*

* Bolti ára:325000 Frt. volt mindennel ami a fotókon látható! A vevő mindent kap amit a fotókon lát!


Már nem kell kézzel darálnia a mákot,diót, a bejglibe! (éppen hogy csak kipróbálva volt,ígyszinte újnak mondanám gyüjteményünk darabja) Házimalom adapter,valódi, igazi természetes malomkővel, lássa fotókon finom nulláslisztől a durva szemcsésig. a másik adapter a gabonától az olajos magvakig minden magot ledarál! Külön adapter a dió, mogyoró, mandula, kókusz, pisztácia és még sok sok más! Pillanatok alatt kész az örlemény, lássa fotókon! A termékhez egy komplett adapter is jár, a képeken látható hengerekkel,lássa fotókon! Az adapterrel zöldség, gyümölcs, sajt, dió, csokoládé,szárított fűszernövények,minden gabonamagvak,szárított kenyér vagy zsemlye prézlinek, és fel sem tudom sorolni rengeteg más ,reszelhető,szeletelhető illetve darálható!Kenyérsütéshez, süteményhez saját maga őrölheti le a lisztet az ön által kiválasztott finomságra! Pillanatok alatt ledarálja a diót, mákot és minden olajos és nem olajos magvakat!*Szárított fűszerpaprikát is!*

Eladó magánszemélytől a képeken látható Elektromos hengeres öntvény házi malom Jupiter márkájú Nyugatnémet töbszörösen díjazott és letesztelt világszabadalmazott termék!
Ferrari a darálók között!
kb.40 cmx 15cm! kb. Erős robusztos motorral (lássa fotókon)! Minden magvat kb.120 gramm/ percenként ledarál, az ön által beállított finomságúra! Nagy befogadó képességű tölcsér jár hozzá! (lássa fotókon) Minden magvat ledarál! Olajos magvakat is mint mák, len, mustár, tökmag stb.. gond nélkül perceken belül ledarálja a kívánt finomságúra amit Ön darálás közben is manuálisan álíthat! Masszív öntöttvas malomszerkezet (lássa fotókon!)! Ez nem egy olcsó párszor használatos aztán eldobandó termék! Kenyérnek való finimlisztet vagy süteményekben való magvakat, mint írtam,olajos magvakat is!... mákot a karácsonyi bejglibe már nem kell kézzel darálnia! Kifogástalan álapotú a házimalom, megfizethetetlenül jó szolgálatot tesz a háztartásban! Motorja erőss és még is meglepően halk, nem melegszik túl!..a motor ha túlmelegedne netán, kikapcsol magától nem lehet leégetni vagy túlmelegíteni! Egyszerűen szenzációs a háztartásokban! Ezt csak egyszer kell megvenni a Háziasszonyoknak aztán egy nélkülözhetetlen tartozékává válik! Egy elektromos házimalom, öntvény malomszerkezettel, ami mendent ledarál a finom porállagútól a szemcsés durva formáig! A vevő az általa hozott magvakból a helyszinen kipróbált álapotában kapja kézhez a terméket!
Tisztességes korrek eladás lelkiismeretes eladótól!

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest

Mások ezeket keresték még