Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Szecessziós arabos szerencsés kályha áttört mintás ajtóval, tehát hangulatvilágítást is ad !


55.555 HUF 191.91 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. április 14.
Termékkód: 3570127
Megtekintések: 60
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

avittimpex (65)    
Veszprém megye

Válaszadás: 100%-ban, 5 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2021. június 10.
Regisztráció: 2017. január 03.
Állapot:sérült

Úgy 80 cm magas, mint általában azok, amelyikeken platni is van pl. étel , tea melegítéshez.

A samótos bélelésű, amiben szénnel is lehet fűteni. Viszont ehhez és amúgy is az állapota és külleme miatt kis felújításra szorul. Ha használni kéne, akkor újra kéne rakni benne a samótjait , újra cserélni a lemezborítását és van egy huzatszabályozó öntöttvas szerkezete a "rókatorok" , ami a kürthöz csatlakozik. Ezen van valami lötyögés, törés ? Sajnos nincs erről kép, de nem veszélyes mérvű a baj. Csak használatnál kijöhetne a füst, ami nem volna előnyös :)

Összességében, ha nem is állítható így még be a kristályhallba, az ára nagyon méltányos egy szecessziós kályhához mérten. És az arabos felső részén látható motívumok miatt is ritkaság. Na meg a Fortuna , szerencse név ingyen vele :)

Megvan vagy 20 - 25 éve így. Közben azért egyszer találkoztam egy teljesen ugyanezzel. A veszprémi , már többnyire lomis piacon . Rákérdeztem az árára, mondták, már elkelt, 70.000 ft-okért ! Rozsdás volt az is , minimálisan jobb állapotban. Csak ott egy nap többen látják, mint itt 10 év alatt :(

Az egyéb szállítási módozat azt jelenti, hogy a szállításában annyit tudnék közreműködni, hogy 100 km. távolságig elvihetem üzemanyagköltség térítés mellett. Ára a távolságtól függ, de azt előre kérném , ha a fizetés személyesen átnyújtott lenne a kályha tekintetében.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételVeszprém
Egyéb1000 - 5000 HUF


Mások ezeket keresték még