Aynsley -Just Orchids - sorozatból angol porcelán váza


4.500 HUF 11.17 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2022. január 22.
Termékkód: 1257369
Megtekintések: 99
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (357)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 93.33%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:26
Regisztráció: 2016. február 08.
Terméktípus:váza
Készítő, márka:egyéb angol porcelán
Kor:1970-1989
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Szeretném bemutatni az ajánlatomban szereplő Aynsley készítésű „Just Orchids” sorozat vázáját, amelyet különösen ajánlok az orchideát kedvelők figyelmébe!

Az orchideák még ma is a növények királyának számítanak, ám vannak olyan érdekességek, amelyekről eddig még nem hallottunk, és még különlegesebbé varázsolja ezt a növényfajt.

- Az orchideákról az első feljegyzés Kínában található, amely i. sz.2. századból származik.

- Az első trópusi orchideát 1732-ben hozták át a Bahamákról Európába. Az orchideák gyűjteményekben való elterjedése mindaddig akadályokba ütközött, míg a XIX. században Angliában számos növényház nem épült.

./.

A John Aynsley & Sons 1854-ben alakult meg Longtonban. 1861-ben John Aynsley megépítette a Portland Works-ot a Sutherland Road-on, 1865 választották elsőször Longton polgármesterévé, és szolgált négy egymást követő évben. Jelentős szerepet játszott a Longton Park létrehozásában, amelyet 1888-ban nyitottak meg.

./.

A kínálatban szereplő váza 1972 körül készült. Része a „Just Orchids” sorozatnak. A váza alakja hatszögletű. Mindkét felét szinte teljesen elfedi egy-egy nagy orchidea csokor.A váza fedő nélkül 18cm magas.

A fedő szintén hatszögletű, oldalait egy nagyobb és egy kisebb virágokból álló csokor díszíti. Tetejének fogója rügy alakot formáz. Mérete: 7cm magas, és 7cm széles is.

A váza teljes mérete fedővel együtt 23, 5cm.

Kínálataim között több is található a „Just Orchids” sorozatból, amelyet ajánlok szíves figyelmébe. Kérem, válogasson belőle! Egy orchidea kíséretében dekoratív,mutatós és szívesen fogadott ajándék válhat belőle, amelyet minden nő szívesen fogadna.

Gondoljunk csak Szenes Iván gyönyörű „Orchideák” című nótájára, amelyet számos híres színész párosunk elénekelt már. ( Töröcsik Mari-Bodrogi Gyula, Tolnai Klári-Páger Antal, Almási Éva-Sinkovics Imre és sorolhatnám még lsd. You Tube)

„Orchideák, fehér orchideák,
Mondjátok el, hogy szeretem.
Orchideák, lila orchideák,
Vigyétek hozzá a szívem.

Mivel, hogy szív nélkül nincs élet, mégse,
Hozzátok el az ő szívét cserébe.
Orchideák, színes orchideák,
Mondjátok el, hogy szeretem.”

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Kérem, tekintse meg többi kínálatomat, mert biztosan talál olyat, amelyet szívesen mondana a magáénak.

Aynsley történetét a hirdetéseim között szereplő szintén Aynsly cukortattónál olvashatja el.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
FutárA pontos szállítási díjról érdeklődjön az eladónál.


Mások ezeket keresték még