Crown Staffordshire Springtime kis kínáló


3.500 HUF 9.56 USD

+ Ingyenes szállítás
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 1276748
Megtekintések: 107
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:08
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:csésze, pohár
Készítő, márka:egyéb angol porcelán
Kor:1950-1969
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Szeretném bemutatni önnek a kínálatomban szereplő Crown Staffordshire Springtime kis kínálóját.

A Crown Staffordshire China Co. Ltd., Anglia volt a gyártója minőségi porcelán étkészleteknek és figuráknak 172 évig. A porcelán gyűjtök ma is nagyra értékelik. A Crown Staffordshire védjegy és név megszűnt 1985 után, így termékeik még értékesebb a gyűjtők számára.
A Crown Staffordshire minden evőeszközt és ajándék terméket általában finom kézi festéssel készített. Virág és madár alanyok népszerű témák evőeszközökön, párhuzamosan a modellezett csoportokkal. Számos porcelán miniatúrák is gyártottak. Ezek gyakran tea készletek voltak, amelyek teáskanna, krém kancsó, cukortartó, két csészével és alátéttel és egy megfelelő tálcából álltak.

Jack Johnes volt a művészeti igazgatója a Crown Staffordshire-nek. 1898-ban született és 13 évesen csatlakozott a céghez, ahol 47 évig dolgozott. A cég jó hírét nagyrészt neki köszönheti, aki - amellett, hogy vezető igazgató volt- a valaha volt egyik legjobb tervező volt a porcelán asztali edények terén.

./.

A kis kínáló az 1930-as években készült a márkajelzés alapján, és nagyon valószínű, hogy magán viseli Jack Johnes keze munkáját.

Elnevezése „Springtime” (Tavasz idő) nagyon is illik rá. Sokféle fajtájú, nagyságú és színű virág alkotja dús díszítését. Ez a sokféleség teszi igazán vonzóvá. Ha jobban szemügyre vesszük, láthatunk benne nyíló és bimbózó, rózsaszín, kék, sárga, lila, fehér színű virágokat, rózsát és más kerti virágokat, amelyeket összeköt a különböző alakú, nagyságú zöld levélzet.

A kis kínáló átmérője 10cm., amely ketté lett osztva. A díszített osztó borda szolgál a felemelésére. A megosztás miatt alkalmas kávézás, teázás mellé néhány szem keksz, vagy mogyoró kínálására.

A kis kínáló szerepel a Crown Staffordshire Thausend kávés/ teás szett fotói között, mert színvilága és díszítése miatt különösen alkalmas kiegészítője lehet a szettnek.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Kérem, tekintse meg az eladó összes terméke között megtalálható többi ajánlatomat is, mert biztosan talál olyat, amelyet szívesen mondana magáénak, vagy adna ajándékba.

./.

A Crown Staffordshire történetét itt olvashatja el.

Thomas Green, és fia 1801-ben megalapította a Churchyard Works-ot Burslemben, amely 1833-ban megvásárolja a Minerva Works-ot Fentonban. A cég itt gyártja a porcelánjait 1985-ig.

1889 és 1948. között a cég neve Crown Staffordshire & Porcelain Company. 1948-ban a cég csak porcelán termelés folytat, és megváltoztatja nevét Crown Staffordshire China Co. Ltd.-re.


1952-ben a Pottery Gazette and Glass Trades Review szerint a cég a legnagyobb gyártó a virágos díszítésű porcelántermelésben, Angliában, és több mint 200 iparost alkalmazott a díszítés terén. A termelés ¾-ét Kanadába és az Egyesült Államokba exportálták.

1965-től az alapító Green család már nem vesz részt a vállalatban.

1973-ban a Wedgwood csoport részévé válik, majd 1985-ben a Crown Staffordshire név megszűnik a porcelán készítésben.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázásingyenes szállítás
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még