Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Duchess márkájú Memories megnevezésű angol porcelán duó


8.000 HUF 28.98 USD
Eladás ideje: 2018. 08. 03. 20:09

Termék információk
Feltöltés ideje: 2018. június 10.
Termékkód: 1385425
Megtekintések: 184
Megfigyelők: 11
Ajánlatok: 2 ajánlat
Eladó adatai
Felhasználónév inaktiválva

angyalibolya (296)  
Baranya megye

Válaszadás: 100%-ban, 7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2018. augusztus 17.
Regisztráció: 2016. február 08.
Termék leírásaSzállítási és fizetési információk
Terméktípus:csésze, pohár
Készítő, márka:egyéb angol porcelán
Kor:2000-
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Egy Duchess márkájú Memories (Emlékek) fantázia nevű angol porcelán duót ajánlok a figyelmébe ajánlatomban.

A Duchess Bone Chine nevet, mint gyártót 1999 óta jegyzik, azonban a cég története 1888-ig nyúlik vissza.

Duchess China Ltd leányvállalata Grimwades Ltd.-nek. Egyike annak a három vállalatnak, akik használták a Duchess (hercegnő) nevet. A név eredetileg összekapcsolható A. T. Finney & Sons Ltd.-vel a Duchess márka eredeti gyártójával. (1888. A. T. Finney Duchess Works, Longton)
John Tams Group plc. volt a következő tulajdonosa a márkanévnek, miután 1989-ben megvásárolta a Finney üzletét. 1990-ben a John Tams Groupnál pénzügyi problémák jelentkeztek, így a Duchess China márkanévet megszerezte a Grimwades Ltd. (márkanév alatt Royal Winton név szerepel).

A cég megalapítása óta követte a klasszikus vonalvezetést a minőségi porcelángyártás terén.

./.

A csésze oldalát csaknem teljesen beborító pasztellszínekben pompázó színes virágcsokor díszíti. Az emlékek homályos, ködfátyolon keresztül történő felidézéséhez jól illeszkednek a finom pasztellszínek. Az emlékek hatnak az érzéseinkre, a hangulatainkra, tudat alatti működéseinkre, és egyszerre ébresztenek bennünk gondolatokat és segítik a világ megértését. A motívum a színek sokaságával, virágok eltérő nagyságával, kinyíltságának állapotával igyekszik visszaadni az emlékek tarkaságát és sokféleségét, gazdagságát, az emlékek nyomán keltett érzések bonyolultságát, összetettségét.

A csokorban megtalálható virágok bimbózók, kinyíltak, kisebbek és nagyobbak. A nagy kinyíltak jelképezhetik azokat a kiteljesedett emlékeket, amelyekre jobban emlékszünk, vagy jelentősebbek életünk során. A kisebbek jelenthetik a távoli, halvány vagy kevésbé meghatározó emlékeket, míg a bimbók azokat, amelyekre csak kevésbé, halovánnyal vagy csak töredékében emlékezünk.

A csokorban lévő színek is kapcsolódhatnak az emlékezéshez. A rózsaszín jelentheti a kellemes, szép, szeretetteljes emlékeket. A rózsaszín színre gondolva, szívünkből automatikusan egyfajta szeretettel telített biztonságot jön elő. Nevében is hordja a rózsa szimbólumát, mely kinyitja a szíveket és érzelmekkel teli hangulatot teremt.

A fehér szín jelképezheti a tiszta, ártatlan, gyermeki emlékeket, a sárga szín a napfényes, meleg napok örömét, a kék az emlékek megfoghatatlanságát, a gondolat végtelenségét, a nyugodt élet emlékeit, és a zöld szín a reményt nyújtó emlékeket.

A csésze 7,5cm magas és az átmérője 8,5cm. A csészealj átmérője 14 cm.

A kínálatban két duó szerepel, hiszen emlékezni együtt a legszebb. Igény esetén azonban egy is elvihető, ezért az ár egyre vonatkozik.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Kérem, tekintse meg az eladó összes terméke között megtalálható többi kínálatomat is. Biztosan talál közöttük olyat, amelyet szívesen mondana a magáénak, vagy adna ajándékba.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
PayPal   PayPal

Szállítási információk

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvétel  ·Pécs
Galéria Futár Díjtáblázat   Házhozszállítás már 990 Ft-tól!


Google+