MING-KÍNAI KÉK-FEHÉR PORCELÁN VÁZA Ming-dinasztia idejéből 100% hand painted


599.900 HUF 1,642.38 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 14.
Termékkód: 3235142
Megtekintések: 499
Megfigyelők: 6
Ajánlatok: 3 ajánlat
Eladó adatai

kalkutta910 (1370)  
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 07:11
Regisztráció: 2018. január 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:váza
Készítő, márka:kínai porcelán
Kor:-1800
Jelzett:jelzett
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:eredeti

A KÍNAI KÉK-FEHÉR PORCELÁN Ming-dinasztia idejéből magassága 20 cm...ANGOL HAGYATÉKBÓL SZÁRMAZIK.. megmaradt szép állapotába Nagyon gondosan csomagolom, de ha a vevő nem törékenyként kéri, nem tudok felelősséget vállalni azért, hogy teljes épségben odaér.

A Ming-dinasztia (1368–1644, 明朝; pinjin: Míng Cháo) 276 éven át uralkodott Kínában, a mongol Jüan-dinasztia bukásától a mandzsu Csing-dinasztia létrejöttéig. Ez volt a hatalmas ország utolsó han kínai etnikumú császári családja.

A Ming-dinasztia hosszú időn át jólétet és békét biztosított a lakosság számára, különösen uralmának első felében. A Mingek rendszerének szilárdságára jellemző, hogy az utánuk következő Csing-dinasztia jóformán semmiféle változtatást nem hajtott végre sem az államszervezeten, sem a kormányzási módszereken, sem a hivatalnokvizsgákon, egyszerűen rátelepedett a már meglévő és jól működő intézményrendszerre. Elmondható, hogy Ming Hung-vu kínai császár uralmától, vagyis a 14. század utolsó harmadától kezdve egészen a 20. század elejéig a kínai államszervezet lényegében változatlan maradt.

A korszak három szakaszra osztható. Hong-vu és Jung-lö kínai császár uralkodása belföldön a gazdaság újjáépítésének, új intézmények bevezetésének, kifelé pedig a mai Mongólia területére, Délkelet-Ázsiára, az Indiai-óceán térségére és Közép-Ázsiára kiterjedő expanziónak a korszaka volt. A 15. század közepétől, az északi „barbároktól” elszenvedett vereségektől a 16. század elejéig a visszavonulás és a védekezés évei következtek. 1520 után új fellendülés vette kezdetét, amelyben nagy gazdasági, társadalmi és szellemi változásokra került sor. Ez a fellendülés azonban a társadalmi rendszer alapvető vonásainak változatlansága miatt súlyos válságokba torkollott. Országos méretű felkelések következtek, így a mandzsuk megdönthették az elgyengült Mingek hatalmát.

A Ming-kormányzat állandó haditengerészetet és egymillió fős állandó hadsereget állított fel; hatalmas építkezéseket indított be és vitt véghez, mint a Nagy-csatorna, a kínai nagy fal és a pekingi Tiltott Város létrehozása. A lakosságának számára vonatkozó becslések 160 és 200 millió között vannak.

A fotók az eladó tárgyról készültek, nagyíthatóak.

Kérem a Tisztelt vásárlót, hogy az licitáljon aki 3 munkanapon belül tudja intézni a vételár és a postaköltség utalását.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE ELFOGLALTSÁGOM MIATT NINCS LEHETŐSÉG, CSAK POSTÁZÁSSAL TUDOM AZ ÁRUT ELJUTTATNI A VÁSÁRLÓHOZ AJÁNLOTTAN, VAGY CSOMAGKÉNT, HOGY FIGYELEMMEL KÍSÉRHETŐ LEGYEN A KÜLDEMÉNY ÚTJA.

Banki előreutalással. Utánvétellel nem postázok.

POSTAI CÍMÉT A LICIT MEGNYERÉSE UTÁN SZÍVESKEDJEN MEGKÜLDENI.

A képek mindig az aktuális termékről készülnek a legjobb tudásom szerint.

Adott esetben kérdéseket kérem vásárlás előtt feltenni ... akkor nem kell utólagosan egyezkedni KÖSZÖNÖM


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3000 HUF

Mások ezeket keresték még