DT/010 - Gyönyörű! Ó-Herendi, egyedi, áttört asztalközép/kínáló


249.000 HUF 672.65 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 01.
Termékkód: 3969395
Megtekintések: 215
Megfigyelők: 15
Eladó adatai

Hellboy1 (1420)  
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:15
Regisztráció: 2019. augusztus 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:asztalközép, kínáló
Készítő, márka:herendi
Kor:1800-1899
Jelzett:jelzetlen
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:eredeti

Eladásra kínálom ezt az igazán különleges és egyedi Ó-Herendi, festett-mázas porcelán, áttört asztalközepet, madár-virág mintás dekorral, valamikor a 1800-as évek második feléből. Az egyedisége, különlegessége abban áll, hogy ebben a formában nem jött ki a gyárból ilyen termék. Egy ismeretlen, kreatív ember legalább 2 Herendi termékből állította össze ezt a kínálót, az alja és a teteje között középen, belül egy fém merevítő rúd van, amelyet a fotókon igyekeztem megmutatni. Tehát mielőtt azzal jönnének, hogy ilyen terméket nem ismernek, én is pont ezt mondom.

Jelzés nincs a porcelánban, de az eredetét így is több szakértő megerősítette. V. L. restaurátor (aki a BÁV Aukciósház részére is végez restaurálásokat) - rengeteg Ó-Herendi termékkel találkozott már és ezen kínálón a fém összefogó tisztítását végezte - is megerősítette, hogy valóban igazolható a termék eredete. Másik szakértő szerint (P.B.) „a kínáló 1870 körül készülhetett. A jelzés hiánya abból eredhet, hogy a Herendi gyárnak nem mindig volt saját fehér porcelánja, ilyenkor a gyár más által készített nyers fehér porcelánt vásárolt, majd azt festette meg, vélhetőleg ezért nincs benne formaszám sem. A színek, a dekor tipikus herendi munka.” A színek kapcsán jelzem, hogy a fotókon látható színek és a valóság között lehet némi eltérés a fényviszonyok és a telefon kamerájának lehetőségei miatt. A kínáló egyetlen szépséghibája a 17. képen alig láthatóan kb. 2mm mély porcelán hiányosság van, amit a kínáló „összeállításának” a következménye lehet. Ez szinte nem is látható, inkább kitapintható.

Méretei: magassága: 27,5 cm

aljának átmérője: 18,4 cm

közepének átmérője: 9 cm

tetejének átmérője: 25,5 cm

Állapota: fotókon látható, nagyon szép állapotban

A postázás helyett személyes átvételt javasolnék, amennyiben lehetséges. Amennyiben a vevő ragaszkodik a postázáshoz, úgy csak és kizárólag törékeny felárral postázom a vevő igényével egyeztetve a mindenkor aktuális díjak szerint, kizárólag előre utalást követően, gondosan csomagolva.

Kérem, hogyha még van kérdése a termékről, akkor lehetőleg annak megvásárlása előtt és ne utána kérdezzen.

Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyula
Egyéb3000 - 8000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még