Royal Albert Birthday Bouquet tál


12.500 HUF 33.80 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 4684414
Megtekintések: 150
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 04.
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:falidísz
Készítő, márka:royal albert
Kor:1990-1999
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Kínálatomban Royal Albert The Birthday Bouquet egy sorozat limitált tányérját szeretném bemutatni önnek. A tányér Sara Anne Schofield eredeti munkái.

./

Sara Anne Schofield alapító tagja a Society of Botanical Artists, a Botanikai Művészei Társaságnak. Festészetéért két aranyérmet kapott a The Royal Horticultural Society , Királyi Kertészeti Társaságtól. Sara képei magángyűjteményekben találhatók meg világszerte. Munkájával képviselteti magát a Hunt Institute of Botanical Documentation, Vadászati Intézet Botanikus Dokumentációjában, Pittsburghban, USA, és The Shirley Sherwood Collection of Contemporary Botanical Artists, a Kortárs Botanikus Művészetek Shirley Sherwood Gyűjteményben. Megbízásai között van a Royal Albertre emlékező tányérok számos sorozatának desinja. Sara Twickenhamben tanult a College of Artban. Legkorábbi munkája a The Royal Botanic Gardens at Kew. Számos kiállítása volt, köztük Londonban. Kiállított jelentősebb művészeti társaságokkal a fővárosban, és számos vidéki galériában. Munkái széleskörűek beleértve a nem botanikai témákat.

./.

A tányérok forgalmazója a The Bradford Exchange.

A limitál szériát a The Bradford Exchange forgalmazta, amely gyűjthető termékeket, ékszereket emléktárgyakat gyártó és forgalmazó cég. 1973-ban alapította The Bradford Gallery of Collector's Plates néven J. Roderick MacArthur. Már része a Bradford Groupnak. A Bradford vállalatcsoport, amelynek központja a Niles, Illinois, Chicago külvárosában van, sok gyűjtői csoportot tartalmaz, beleértve Ardleigh Elliott, Ashton-Drake Galériák, Bradford Editions, Bradford Exchange Hamilton és Hawthorne Village. Nemzetközileg jelen van Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Németország, Svájc, Ausztria, Franciaország, Olaszország, Svédország, Írország és Hollandia.

A tányér 21cm-es és kizárólag dekorációs célt szolgál. A tányért teljesen kitölti a gyönyörű virágcsokor . A virágok színét kiemeli a köztük lévő zöld levélzet. Nagyon szép, aprólékos a kidolgozás, a szirmok árnyalatai, a világos és sötét átmenetek csodálatosak.

Nagyon hangulatos dísze lehet minden lakásnak. Ajándéknak is ajánlom.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Kérem, tekintse meg az eladó összes terméke között megtalálható többi ajánlatomat is. Biztosan talál olyat, amelyet szívesen mondana magáénak vagy adna ajándékba.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázás2000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még