Hammersley levél alakú kínáló, Howard Spray díszítéssel


5.000 HUF 13.62 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 4684429
Megtekintések: 115
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban17 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 04.
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:egyéb tárgy
Készítő, márka:egyéb angol porcelán
Kor:1990-1999
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Szeretném bemutatni önnek a kínálatomban szereplő Hammersley márkájú levél alakú kínálót, amelyet a Howard Spray díszítés tesz igazán egyedivé.

A kínáló 1989-es évek után készülhetett az után, hogy az eredeti Hammersley márkanevet az Aysley China megvásárolta.

./.

Készítője a Hammersley & Co. Ltd., amelynek eredete az 1862-ben a Longton, Sutherland Rood works-on Adams, Scrivener & Co. név alatt működő cégre nyúlik vissza. Mr Scrivener nyugdíjba vonulása után Mr Adams csatlakozott Titus Hammersleyhez, és a céget Adams, Harvey & Co. név alatt folytatták. Titus Hammersley 1875-ben bekövetkezett halála után helyét fia George Harris Hammersley veszi át, aki Mr. Harvey Adams 1885-ben bekövetkező visszavonulása után Hammersley & Co. néven folytatja az üzletet. 1932-ben lesz Ltd. 1970-ben Hammersley megvette a Carborundum Ltd-t, amely már 1966-ban megvásárolta a W.T Copeland társaságot. (Ez 1970-től Spode Ltd. néven szerepel, amelynél a Portmerion márkanevet kell megemlíteni.) 1976-ban a Hammersley Ltd. egyesült a Royal Worcester-rel és Royal Worcester Spode Ltd.-vé alakulnak. A Hammersley márkanevet átvette a Palissy Pottery Ltd, de 1982-ben a Hammersley’ works bezárt. 1989-ben a Palissy Company-t és a Hammersley márkanevet eladták az Aynsley China-nak.

./.

A kínáló szemet gyönyörködtető igazi gyönyörűség! Levél alakjának középpontjában az F. Howardról elnevezett Howard Spray díszítés áll. F. Howard volt a Hammersley gyár művésze, ő volt a felelős a virágok és színek keveréséért.

A kínáló 14cm hosszú, és 12cm széles és 2cm magas. Aranyozott széle a levél alakját formázza. Középpontban látható nagy csokor teljesen beborítja felületét.

Nagyon szép ajándék válhat belőle.

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét a kínálataim között szereplő, és a fotók között látható többi Hammersley porcelánra. Együtt nagyon szép díszei lehetnek a terített asztalnak.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Kérem, tekintse meg az eladó összes terméke között megtalálható további ajánlatomat is! Biztosan talál közöttük olyat, amelyet szívesen mondana a magáénak, vagy elajándékozásával másnak örömet okozna.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázás2000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még