Extrém Ritka! 320db. 24 személyes komplett Herendi étkészlet Az országban egyedülálló gyüjtemény!

Kuriózum! Új! Herendi gyár árbecslése28-29M.Frt!

17.500.000 HUF 47,220.81 USD

Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 11.
Termékkód: 613811
Megtekintések: 53
Megfigyelők: 35
Eladó adatai

puharot (61)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 50%-ban43 perc alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 13.
Regisztráció: 2011. január 29.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:étkészlet
Készítő, márka:herendi
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

ÓRIÁSI KOMPLETT KÉSZLET! EGYMÁSRA VANNAK RAKVA EZEN A HATALMAS ASZTALON A FELE NEM IS LÁTSZIK! EZÉRT A VALÓSÁGBAN VALÓ MEGTEKINTÉST AJÁNLOM!

ide kattintva több képen is megtekinthető, a termékeim között! https://galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/porcelan/1792301/Hatalmas-erteku-RITKA-320-db.Herendi-Viktoria-porcelan.Az-orszagban-egyedulallo-hatalmas-gyujtemeny-/

Az csak természetes hogy a vevő megtekintett állapotában kapja kézhez a terméket és csak akkor fizet ha elégedett!

I have estimated the total, complete product in Hungary Herend manufactory, the value at approx. € 96.000,00 - € 98.500,00.

The original manufactory Herend expert opinions, of course, the customer will receive the purchase.!*

Exquisite Hungarian

Hand Painted Fine China Porcelain by Herend Queen Viktoria

Large Dinnerware Set (Total 320 pc)

Immaculate Condition!

Please Note: Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility. Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buyin(Additional shipping costs.)




Nézze meg a többi egyedi extraluxus sehol fel nem lehető kínálataimat is! A CSODÁLATOSTÓL A VARÁZSLATOSIG!* KATTINTSON AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉRE!* MEGÉRI!


Figyelem Fontos! Az alábbi 4 darab képgaléria linket külön-külön okvetlen másolja be a Google keresőbe! A linkek bemásolása ill. megnyitása után 100 darab! nagy felbontású képeken nézheti meg a teljes kínálatot! (A képeket lefelé görgetve,teljes képenyő nagyságban ki is tudja nagyítani!) Érdemes bemásolni a linket a google keresőbe mert itt a fotókon egy asztalon összezsúfolva látható a kínálat, rengeteg tartozék nem is látható mivel takarják egymást!*A képgalériában szinte egyenként tekinthető meg minden darabja.

http://hierbilder.de/JQvM6#p569450

http://hierbilder.de/qQy9O#p569520

http://hierbilder.de/kS4Kb#p569637

http://hierbilder.de/lqVGJ#p569483


PÉNZBEFEKTETÉSNEK IS AJÁNLOM MERT ÓRIÁSI ÉRTÉKŰ A KÉSZLET!*6-12-24-36 személyre is meg tud vele teríteni!...kompletten mindennel! nézze meg a képgalériát!

Információ! A Herendi gyárban becsültettem fel az értékét, 28-29 Millió forint között van becsült értéke,az erről szóló eredeti, hívatalos dokumentumot természetesen a vevő a vásárláskor kézhez kapja!

(Tisztelt ... Köszönjük érdeklődését. A gyűjtemény értéke összesen Herendi Viktoria kb.28-29 Millió Frt. körül van.

Üdvözlettel Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.H — 8440 Herend, Kossuth L. u. 140.Telefon: 06 88/523 190Telefax: 06 88/261 518E-comwww.herend.com)

*Javaslom! a valóságban való megtekintést! FIGYELEM! KÉRÉSÉRE AZ ÜZENETVÁLTÁS (KÉRDEZZEN AZ ELADÓTÓL) TOVÁBBI NAGY FELBONTÁSÚ KÉPEKET TUDOK KÜLDNI! ÉRDEMES, MERT ITT CSAK 8 FOTÓT LEHET FELTÖLTENI!

Tisztelt Hölgyem, Uram, építkezés miatt felszámolom magángyűjteményemből származó hatalmas 320 darabos Antik, Herendi Viktóriamintás csodaszép ritka komplett étkészleteimet, és a hozzá tartozó álomszép hatalmas kiegészítő szervírozó tálakat 30-40 cm-es és egyebeket, vagy is mindent amit a képeken lát!

A gyűjteményem nem használt vitrin állapotúak! Hibátlan mind!

A gyüjteményem tartalmaz még egy komplett 12 személyes hatalmas Antik 1940-ből,egy szériából való varázslatos étkészletet is, 6 személyes komplett ugyancsak Antik teás/kávés/sütis készletet is! Lássa2 darab fotók 6-7!

12xLevesestányérok,ca.24,5cm12x Reggeliző/vacsorázó tányérok,ca.25cm12x Salátás tányérok,ca21cm1 x nagy kinálótál,1x nagy köretestál,1x nagy kb.5 literes nagy tevesestál fedelével.4x hatalmas szervírozótányérok1x nagy szószos, aljával, fedelével+szószkiszedőkanál1x fűszertartó1xnagy teáskanna fedelével1x cukortartó fedelével1x tejkiöntő6x Teáscsészék aljával6x sütistányérok1x Tortatál lábakon álló meseszép1x süteményes kínálóca.40cm. összesen 93 darab 1940-ből!

Összesen:320 darabos,komplett, a következőkből tevődik össze:reggeliző, előétel, főétel, a délutáni kávézáshoz kávéskészlet+ süteményes komplett vacsorázó készlet hatalmas készletek!*A Herendi gyárban becsültettem fel az értékét, 25-28 Millió forint között van becsült értéke,az erről szóló hivatalos dokumentumot természetesen a vevő a vásárláskor kézhez kapja!

Összesen: 320 darabos!* LÁSSA FOTÓKON *étkészletemet,valamint a képeken látható extrém ritka muzeális ritkaságú egyéb kiegészítőket, antik jelzésűek, egyedi darabok,néhány kiegészítők csak múzeumban fellelhetőek! Az étkészlet 320 db. 48db. mélytányér, 4 db. nagy levesestál fedelével, 60db. lapostányérral, 36db. sütemélyes tányérok 24db reggelizős, vacsorázós tányérok. 18 személyes teás csészék aljal, 12 személyes capucinos csészék aljal, a készletek,reggeliző, főétel, vacsorázó,dessertes, komplett készletekkel!Hatalmas múzeális egyedi darab 72cm-es kinálótállal,( információ: a Herendi gyárral felbecsültettem az értékét a 72 cm kínálótálnak, értéke 1500000 Frt!) Nagy teás/kávéskannák, tejkiőntők, cukortartók és sok sok más amit a fotókon is lát! Hatalmas nagyméretű 40-42cm-es 40! darab kínáló tányérokkal (fotó 5. sajnos a fotókon ezt nem lehet igazából jól látni),55cm magas hatalmas fedeles vázával, 3 emeletes kínálóval 50cm magas,és mindennel amit a fotókon lát! A termék hibátlan minden darabja jelzett, kifogástalan szinte vitrin,új állapotúak! Befektetésnek is nagyon ajánlom! Minden darabja gyári pecsételt, Eredeti! Originál Herendi! Bevizsgáltatható bárhol! Kizárólag Igényes Vevőimnek Ajánlom! Kérem! seftelők NE Keressenek! A Termék Egyben Eladó!


Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest I.

Mások ezeket keresték még