Matrjoska baba 5 részes szett - karácsonyi


9.000 HUF 24.58 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 15.
Termékkód: 1952527
Megtekintések: 266
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

manyi (1467)  
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 96.23%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:34
Regisztráció: 2011. november 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:egyéb
Anyag:fa
Jelzés/Szignó:nincs


Matrjoska baba 5 részes

5 db-os készlet

Részeinek magassága: 12,5cm/9,5cm/7cm/5cm/3,5cm

Képen látható szép és jó állapotban, a külső baba talapzatánál és az 5 cm -es babán kis hajszálrepedés. lásd közeli fotók!


A név eredete: A matrjoska név az orosz Matrjona női név becézett változata, ami a századforduló környékén népszerű volt az orosz parasztok körében. A név a latin eredetű „mater”, azaz „anya”, illetve „matrona” (családanya) szóból származik. A matrjoska-baba egyben a termékenység, a sok gyermeket nevelő édesanya szimbólumává is vált. Elkészítés A matrjoskát hagyományosan citrusfából, nyírfából, nyárfából vagy ébenfából készítik. A fákat kora tavasszal, általában áprilisban vágják ki, amíg még nedvdúsak. A kivágott rönköket megtisztítják a kéregtől, majd két évig szabad levegőn hagyják. Először általában a legkisebb, nem szétszedhető baba elkészítésével kezdik a munkát. Miután elkészült a baba teste, megtisztítják és enyvvel kezelik a felületet, majd megtervezik a mintát, és festik. Leggyakrabban pipacs, tulipán, rózsa és harangvirág-motívumok kerülnek a babákra. Végül lakkal vonják be a felületet.


Termékeim Szombathelyen személyesen is átvehetők!


A fizetés személyes átvétel esetén készpénzben, postai szállítás esetén a vételár és a postaköltség előre utalásával történik, az általam email-ben megadott bankszámlaszámra. Arra kérem a kedves Vevőt, hogy a leütéstől számított egy héten belül rendezze az anyagiakat!


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2390 HUF
Egyéb1295 HUF

Mások ezeket keresték még