Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

​Japán antik Elefántcsont, csont Netsuke akciós áron, visszavonásig. (4)


29.995 HUF 104.38 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. február 15.
Termékkód: 2341033
Megtekintések: 87
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

padam1 (36)   
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2019. június 15.
Regisztráció: 2017. október 28.
Téma:emberábrázolás
Anyag:csont
Jelzés/Szignó:van
Kor:1900-1939
Állapot:hibátlan

Japán antik Elefántcsont Netsuke akciós áron, visszavonásig.

Japán antik Elefántcsont Netsuke, hibátlan, mesteri, aprólékos egyedi-kézi faragás, eredetiséget tanúsító bélyegzővel és a készítő művész saját-kezű aláírásával, eredeti csont anyagára örök garancia (nem tévesztendő össze a silány műanyagból készült hamisítványokkal!) Ez a szobor, eredeti Elefántcsontból és/vagy Rozmár agyarból lett kézzel faragva.

Nagy Elefántcsont gyűjtemény felszámolásából eladó akciós áron, csak visszavonásig ilyen olcsón az itt meghirdetett 10 darab Elefántcsont Netsuke csont szobor-faragás!

Eredeti értéke 45000-75000 forint lehet, jelen akcióban (visszavonásig) csak 29996 forintért!

Mérete: 5cm magas.

MI is a netsuke?  Japánban a kimonót textilövvel fogták össze, s minthogy a XVIII. században még nem hordtak aktatáskát, viselői az övre erősítették szükséges apróságaikat: az írószertartót, vagy éppen az orvosságos-dobozt. A zsinórt áthúzták az öv alatt, és végére, hogy ne csússzon ki, egy darabka szépen faragott elefántcsontot raktak. Ez volt, van a netsuke mely manapság az egyik legritkább, legszebb, legértékesebb, legeredetibb használati műtárggyá (is) vált.

A jelen aukción feltöltött 10 db. eredeti netsuke hátulján a zsinór rögzítése is ki van képezve amivel az övükhöz rögzítették, lássad a mellékelt fotókat.

Köszönöm, hogy érdeklődött e kivételesen szép, egyedi, értékes, antik műtárgy iránt. Elefántcsont gyűjtemény részeként 10 darab áll rendelkezésre jelen akciós oldalon ezen a rendkívül kedvezményes áron mely kizárólag visszavonásig érvényes! Ne hagyja ki! Kivételes akciós ajánlat!

Postázom Galéria futárral

Fizetési opciók

Banki előre utalás
PayPal   PayPal

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
FutárA pontos szállítási díjról érdeklődjön az eladónál.


Google+