Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

A macskabagoly éjszakája.Is certified. Károlyfi Zsófia Prima díjas alkotó műve.


Most olcsóbb!

A leárazás nov. 13. 09:04-ig tart.

28.000,- HUF
14.000 HUF 44.69 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. október 14.
Termékkód: 3891595
Megtekintések: 15
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

KarolyfiZsofia (115)  
Zala megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 23:30
Regisztráció: 2019. január 28.
Művész:Károlyfi Zsófia
Téma:egyéb
Anyag:fa
Jelzés/Szignó:van
Kor:1940-
Állapot:hibátlan

Műveimet folyamatosan átveszi egy galéria. Itt még műtermi áron vásárolhat kedvére.
Macskabagoly éjszakája.

Az erdő ihlette meg szobraim elkészítését. Ez itt egy kedves macskabagoly, aki éjszakánként huhog településünkön. Sok szép csigaház is az erdő ajándéka. Szeretném ha ez a csepp természet beköltözne valaki lakásába, és erősítené a természethez való tartozását.

Várom megtisztelő ajánlatukat.

Károlyfi Zsófia, festőművész, író.

Kérem nézze meg a többi alkotásomat is, a keresőbe írja be: Károlyfi

Díjaim:

Árpád rend

2018. Zalai Prima díj.

Nemzetközi művészlista.

Kiállításaimon verseimet is olvashatják. aki kedveli, olvassa itt is. Bővebb bemutatkozás a vers után található.

Ma láss

A múlt tükre szilánkokra tört. Mit róla gondolsz, ma gondolod. Ma élsz, ma szeress, ma szeretlek. A holnap bizonytalan arca ma születik meg. Ma fáj, ha bántasz, és ma - Ma bocsáss meg, ha kérlek, Ma látlak téged szépnek. A tegnap nehéz teher, A holnap pillekönnyű álom, Valódi súlya Ma van szavamnak, Ma hallgass, Ma beszélj, Ma nézz és Ma láss.

A budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász műtermébe jártam 5 évig Somogyi József szobrászművész, rektor magántanulójaként. A művészi látásmódot is tőle tanultam.

Alkotásaimban ötvözöm a szobrászatot a festészettel, és igyekszem elkerülni a pontos ábrázolást. A téma csak kiindulópont, inspiráció, vázlat. Festés közben már elszakadok a valóságtól, és olyanra festem a képet, amilyennek én szeretem látni. Ettől lesz egyedi, mert az érzéseimet vetítem rá a képre. Legtöbb mű alapozása egy krémszerű fehér anyag, mellyel sok formát domborítok fel még a festés előtt. Erre jönnek rá a színek, árnyékok, és sok esetben fémfestékkel, polírozással vagy metálozással aranyozással fejezem be a művemet.

Több mint 130 önálló kiállításom volt országszerte és külföldön, melyek megnyitó műsorait is én hoztam létre: tárlatvezetés mellett vers, zene és táncműsor várta a közönséget.

Szinte minden témában festettem már, köztük számos portré, tájkép, csendélet mellett dombortechnikás fémezett aranyozott műveket, családi címereket, 4 stációt és oltárképeket.Túlnyomó részben pozitív témákat festek, mert azt érdemes erősíteni az életünkben.

Valószínű lehet úgy is festeni, hogy érzelmileg kívül maradunk, és csak ábrázolunk szépen, ahogy illik, én szenvedélyesen, szinte euforikus állapotban festettem képeimet, írtam verseimet.

Külföldi kiállításaim közül kiemelném az 1998-ban megrendezett Jénai Magyar Napokat, mely egy egész éven át tartó rendezvénysorozat volt, s ahol a magyar képzőművészetet ketten képviselthettük szobrászművész férjemmel, Palaics Gáborral. Kiállításunk négy hónapig volt látható, melyből több mint 30 mű kelt el.

1999-ben négy hónapos magán tanulmányutat tettem családommal a Nyugat-Szamoa szigeten. Népi ünnepi öltözékükben festettem meg a helyi lakosokat, s a csodálatos trópusi tájat, melyről vers és útinapló is született. Szamoán volt kiállításom is, néhány festményem még ma is megtalálható ott. Egy a Pasefika Inn honlapján is látható: http://www.pasefikainn.ws/

Ez az út nagy hatást gyakorolt munkásságomra, itt találtam igazán magamra.

2000-ben kézzel készített vizuális versesalbumomat az Operaházban mutattam be a kiállítás-megnyitómon. A látogatók nagy biztatására kiadásra került a kézírású kötet.

Szigligeten öt éven keresztül öt hónapos szezonális kiállításaim nagy sikert arattak, Évente 3-4000 belépő kelt el.

2006-ban Zalai Erdők meséi: Böszmerenghy Töhötöm címmel mesekönyvet adtunk ki, melyet lányommal, Palaics Eszterrel írtunk közösen.

2008-ban megfestettem A lélekút nyolc állomása című sorozatomat, melynek filozófiája mindannyiunk életének folyamatát tükrözi. Munkáimból három DVD összeállítás készült. 1.Úton 2.Szárnyaljatok 3. A lélekút nyolc állomása, melyet lányom készített. a Youtube-on megtalálható.

Jelenleg visszavonultan élek, regényt írok és festek.


Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Egyéb1800 - 2000 HUF


Mások ezeket keresték még