Kislány macival. Sarah Kay-szobrocska, tanúsítvánnyal


4.300 HUF 11.79 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 05.
Termékkód: 4212595
Megtekintések: 122
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

gemereu (12)  
Pest megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2023. december 12.
Regisztráció: 2016. június 21.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:emberábrázolás
Anyag:egyéb szobor
Jelzés/Szignó:van
Kor:1940-
Állapot:hibátlan

Sarah Kay-szobrocska, Kislány macival

A Sarah Kay-kollekció minden darabja korlátozott példányszámban, kizárólag kézi festéssel készült!

A Sarah Kay alkotója: Vivien Kubbos
Sarah Kay a napsütés, a tavasz és a lötyögő szalmakalapok szerelmese. Szívében vidéki lány, aki a hét minden napján a kertészkesztyűt választja a csillogó kiegészítők helyett. Kedvenc farmernadrágja jól bejáratott, és az ideális lábbeli számára az, hogy egyáltalán nincs. Állatbarát, virág- és gyümölcstermesztő, kedvenc helye bárhol a szabadban van - de különösen a kertjében. Kishúg és nagy álmodozó, mélyen törődik a családjával, a barátaival és a világgal, amelyben élnek. Kedves lélekkel és teljes szívvel hisz abban, hogy jobbá és szebbé tehetjük a világot, kezdve a saját kertünkben.

Sarah Kay legmerészebb és legtermékenyebb portfóliójának megalkotója Vivien Kubbos művésznő volt.

A Sarah Kay Collectiont a Valentine Publishing indította el az 1970-es évek elején, és gyorsan népszerűvé vált a lányok körében Ausztráliában, Új-Zélandon, Európa nagy részén és Latin-Amerikában. A Sarah Kay-illusztrációk főként üdvözlőlapokon, cserekártyákon és képeslapokon jelentek meg. Sarah Kay az 1990-es években kiment a divatból; ez azonban csak 2005-ig tartott, amikor újra népszerűvé vált.

Az illusztrációk - és a hasonló tervek alapján készült kis szobrocskák - vonzerejét az idilli képi világ növeli. A legismertebb karakterek, amelyeket Kubbos szabadúszó illusztrátorként az 1970-es évek elején alkotott, Sarah Kay karakterei: falusi környezetben élő, gondtalan megjelenésű, piszeorrú lányok és fiúk. A lányok gyakran viselnek az arcukat félig takaró karimájú szövet főkötőt vagy nagyon nagy szalmakalapot, fodros ruhát és bőrcipőt.

Viven Kubbos kerüli a népszerűséget és nem közöl információkat magáról. Ami biztos: művészetet tanult, és kezdetben egy reklámügynökségnél dolgozott. A Sarah Kay-t gyakran használják Vivien Kubbos írói álneveként, bár a név valójában csak az általa tervezett, jól felismerhető karakterekre utal. A Sarah Kay név apja kutyájának, Sarah-nak a nevéből származik, a Kay pedig a családnév első betűjéből.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyömrő
Postázás1855 HUF
Postázás törékenyként3246 HUF
Foxpost - csomagautomata1899 HUF
Foxpost - házhozszállítás2499 HUF
GLS - házhozszállítás1710 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még