Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Antik üvegpohár készlet árvácskás festéssel - régi, homályos, vastagfalú kelyhek újrafestve


15.000 HUF 52.17 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. december 16.
Termékkód: 3318638
Megtekintések: 85
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

vintagexmidcentury (2218)   
Pest megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.65%
Utolsó belépés: Ma, 00:00
Regisztráció: 2019. február 26.
Állapot:korának megfelelő

A készlet valószínűleg a 19. század első felében, vagy korábban készülhetett. Az árvácskás festés feltehetőleg később került a poharakra - ezt azért gondolom, mivel az egyik pohárkán jól kivehető egy korábbi, barokkos mintázat, mely valószínűleg aranyozva volt. (A középső pohár a képeken.)
A poharak színe enyhén eltér, az egyik erősen zöldes, az egyik pedig egészen fehér, egy a kettő közti átmenet - ez a színegyenetlenség és az üveg homályos színe is a korára utal - hiszen a korábbi századokban nem volt olyan könnyű színtelen üveget előállítani, mint ma.
A poharak felső része egyforma méretű, a talpazatoknál azonban vannak méreti eltérések. A felső peremen a csiszolás egyenetlenségéből adódó szabad szemmel alig látható egyenetlenségek vannak, főleg a poharak belső oldalánál. (Tizedmiliméter nagyságú hibák.)

Méretek: 12 cm magasságúak, 6 cm felső átmérővel

Átvételi lehetőségek: POSTACSOMAGAUTOMÁba, postán vagy POSTAPONTon maradó, vagy HÁZHOZ érkező csomagként is kérheti. (FOXPOSOS KÉZBESÍTÉST NEM VÁLLALOK.) Kézbesítés közben esett töréskár miatt csak törékeny feláras feladás választása esetén élhet panasszal az oldal szabályzata szerint.

Előre utalás után, gondosan csomagolva postázom. (A tárgy a csomagban nem ér a doboz oldalához, tömőanyaggal rögzítem, hogy ne mozduljon el - ha több tárgyat kér egyszerre, ezeket is elszigetelem egymástól, hogy ne tegyenek kárt egymásban.)

A termékről minden esetben e-számlát állítok ki - melyre az Ön neve és lakcíme kerül fel - ezért ezen adatok megadása a vásárlás feltétele.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Egyéb1445 HUF
Postázás törékenyként2800 HUF
MPL - házhozszállítás1600 HUF
MPL - csomagautomata945 HUF


Mások ezeket keresték még