Exkluzív art deco borostyán üveg pipere szett (L2231)


80.000 HUF 219.48 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 03.
Termékkód: 4150562
Megtekintések: 277
Megfigyelők: 8
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

bugabo (1604)   
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 14:48
Regisztráció: 2021. január 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1900-1939
Állapot:korának megfelelő

Vastag borostyánszinű art deco termék család, antik 5db-os pipere szett pazar csiszolatokkal és formákkal. A hamutártó négy cigaretta tartós, nyolcszőges négyzetes formájú, csiszolt oldalakkal. A hosszúkás, keskeny tálca, nyolcszögű egyenes oldalú. A parfümszóró nagy méretű, félköríves barázdáltságú, az üvegtest felső része is szép csiszolású. A belsejében a kis üvegcső benne van. A gumicső jó, a gumipumpa és a bojtocska viseltes. A pamacstartó fedeles tégely szintén nagy méretű. A fedőn hatalmas csiszolt gombbal, félkörívesen barázdált, szépen csiszolt üveg, ragyog mint egy ékkő. A dugós üvegnek a dugója szintén nyolcas csiszolású, az üveg szájánál van egy nem éles kagylós lepattanás, Szintén félkörívesen barázdált csiszolású. Az egész szett méretük miatt nagyon mutatatós, borostyán színe domináns egy világos bútoron. Remek dekorációs termék lehet egy szépségszalonba, kozmetikába. Ritka komplett szett egy női budoárból.

Méret: hamus fent 14 cm átmérőjű, a talp 8 cm átmérőjű, 3 cm magas, a tálca 22 x 7,5 x 2 cm, a parfümös 11 cm magas, 13 cm a has ármérője, a talp 8,5 cm, a pumpás rész 29 cm hosszú, a pamacsos 14 cm magas, ebből a gombja 6,5 cm, 12,5 cm átmérőjű a hasnál, 8,5 cm a talp, dugós üveg 16 cm magas, a dugó 9 cm hosszú, a hasnál 13 cm átmérőjű, a talp 8,5 cm Összsúly 2kg feletti

Számlát adok a vásárlásról.

Nézzen szét a termékeim között, és ha megtetszik valamelyik tegyen ajánlatot.

Kizárólag előre utalással küldök csomagot (utánvételes vásárlás nem lehetséges). Utalás után 3-5 napon belül postázok az aktuális MPL díjak alapján. Futárral nem küldök csomagot.

A feltüntetett postadíjak tájékoztató jellegűek.

Köszönöm, hogy felkereste oldalamat.


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételMiskolc
Postázás1150 HUF
Foxpost - csomagautomata1299 HUF

Mások ezeket keresték még