Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Masszázshoz cölesztin kisebb méret


5.000 HUF 16.49 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2019. július 26.
Termékkód: 2542965
Megtekintések: 76
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

vanessa_52 (747)    
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:32
Regisztráció: 2011. február 04.
Állapot:hibátlan

Masszírozó "pálca" cölesztin (celestite, szelesztin), melyet reflexpontok, zónák masszírozásához ajánlom.


Súlya: 109,8 gramm.


Méretei: hossza 90,6 mm, derékban 27,9-29 mm, azaz majdnem tökéletesen kör keresztmetszetű!

Nézzen szét termékeim között, hátha talál hasznos dolgot!


A cölesztin hatása a fáma szerint:

Jellegzetességei: a szelesztitnek magas a rezgése és a New Age eszmevilágát közelíti. Isteni energiákkal van telítve. A végtelen spirituális nyugalmat ismerteti meg velünk, és kapcsolatot teremt az angyali birodalommal. Óriási lökést ad a spirituális fejlődésnek és a megvilágosodás felé ösztökél bennünket. Hasznos a tisztánlátáson keresztüli kommunikációnak, az álmok visszaidézésének és a testen kívüli utazásoknak az elősegítésére. Ez a csodálatos kristály fejleszti a szív tisztaságát, vonzza a jó szerencsét. Gyógyítja az aurát és feltárja az igazságot. Olyan kő ez, amelyik egyensúlyt és rendet teremt. A benne rejlő mély nyugalom segít megoldani a konfliktusokat, és stresszes időszakokban harmonikus légkört teremteni. A szeleszti megjavíthatja a megromlott kapcsolatokat azzal, hogy teret nyit a békés véleménycserének. Kreatív kő és kifejezetten hasznos a művészetben.
Pszichológiailag: a szeletit finom erőt és óriási belső békét ad, annak ellenére, hogy nagyobb nyitottságra ösztökél az új tapasztalatokkal szemben. Arra tanít, hogy bízzunk a végtelen isteni bölcsességben. Nyugtató hatása csillapítja a heves érzelmeket.
Mentálisan: a szeletit megnyugtatja és élesíti az elmét, eloszlatja az aggodalmakat, támogatja a tiszta gondolkodásmódot és a gördülékeny kommunikációt. Segíti átlátni az összetett elképzeléseket. Szintetizálja az értelmet és az ösztönt, szellemi kiegyensúlyozottságot biztosít.
A harmadik szemre téve utat nyit az univerzális energiához. Valamennyi teremtmény békés együttélésének látomását vetíti elénk, és felébreszti bennünk a teljes harmónia lehetőségét.
Gyógyhatása: a szeletit kitűnő gyógyító kő: csillapítja a fájdalmat és szeretetet hoz. Jótékonyan hat a szem és a fül betegségeire, kiszűri a mérgeket, és a sejtek szintjén helyreállítja az optimális állapotot. Nyugtató hatása oldja az izomfeszültséget, de enyhíti a szellemi gyötrelmet is. Bármilyen kék kristállyal hatékonyan megnyitja és gyógyítja a torokcsakrát, valamint a hozzá társuló fizikai betegséget.


Postázni ajánlott. elsőbbségivel, postán maradóként tudom!
Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételSzeged
Postázás900 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.