Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

BEAVATOTT ARKANGYAL GYERTYÁK, 12 FÉLE


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.
Eladás ideje: 2020. 05. 21. 09:59
Eladott mennyiség: 2 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. május 16.
Termékkód: 2971048
Megtekintések: 4
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

Atlantisz12 (1196)  
Zala megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 00:57
Regisztráció: 2017. március 19.
Állapot:hibátlan

* MINŐSÉG * SZÉPSÉG * MEGBÍZHATÓSÁG *

BEAVATOTT ARKANGYAL GYERTYÁK

A gyertyákat kézzel véssük és festjük, vagyis minden darabja kézi munka. Termékeink között egyesével, arkangyalonként is megtekinthető és megvásárolható mind a 12 db. Természetesen több arkangyal is létezik, de mi egyenlőre az ő gyertyáikat készítjük, nem véletlenül!

Élethelyzeteinket az angyalok másképp látják. Erővel és szeretettel teli nézőpontjukból segítenek gyógyítani hitrendszerünket és gondolkodásunkat. Megtanítanak arra, hogyan használjuk "szellemi érzékszerveinket" látásra, hallásra, érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik.

Az angyalok gyógyító ereje messze felülmúl minden ember által kitalált terápiát. Csodálatos ajándékot kaptak Istentől, amiből bennünket is részesítenek. Egyetlen feladatunk van, kérni kell őket, ha bármilyen problémánk adódik, mert bár itt vannak körülöttünk, akkor tudnak segíteni nekünk, ha erre megkérjük őket, hisz a szabad akaratot mindenkor tiszteletben tartják az Univerzum erői.

AZ ARKANGYAL GYERTYÁKRÓL

A gyertyákat mi készítjük. Minden gyertya beavatott, vagyis arra az arkangyalra van "hangolva", akié a gyertya.

A gyertya mellett egy címke található az arkangyal nevével és illetékességével.

A gyertya meggyújtása hívójel az arkangyalnak, és biztosíték arra, hogy a kérésünk célba talál. Gondoljunk a problémánkra, és kérjük az arkangyal segítségét! Biztosak lehetünk benne, hogy a kérésünk meghallgatásra talál, és az angyal segíteni fog!

Ha egyedi problémája van, írjon nyugodtan, igyekszünk segíteni!

Az arkangyal gyertyákat bárki használhatja. Ajánljuk gyógyítóknak, természetgyógyászoknak, ezoterikus tanácsadóknak is!

A gyertya adatai:

Maga a gyertya is kézzel készített.

Súlya: 14,5dkg

Méretei: 8cm magas, 5cm vastag

Cseppmentesen és hosszan ég, több, mint 18 órán keresztül!

Az arkangyalgyertyák név és funkció szerint a következők:

GABRIEL: Nevének jelentése: „Isten az én erősségem”.Az útmutatás, a látomások, az ihlet, a próféciák és a megtisztulás arkangyala. Segít a változásokat beindítani.

HANAEL: „A Szent Harcos”. Az önbecsülés, az akaraterő, a bátorság, a remény és a tisztesség, a lelki tisztaság arkangyala.

JOFIEL: Nevének jelentése: „Isten gyönyörűsége”. A meditáció, az „ébredés”, az öröm, a türelem, a tértisztítás és a szellemi felszabadulás arkangyala. Segít a természetben feltöltődni.

METATRON: "Az égi tanító." A bölcsesség, a csodák, a csakratisztítás, az irgalom és az Isteni értelem (megérzések, sugallatok) arkangyala. Bármiben tud segíteni. Ő az egyik arkangyal, aki élt földi halandóként.

MIHÁLY: Nevének jelentése: „Aki Istenhez hasonlatos”. A védelem, a bátorság és erő, az igazság és a tisztesség arkangyala. Fizikailag, érzelmileg, és lelkileg is védelmez. A negatív energiák eltávolításában hatásos segítség!

RAFAEL: Nevének jelentése: „Akit Isten meggyógyít”. A gyógyítás, a gyógyulás, az egészséges életmód, az egység és a teljesség arkangyala. Meggyógyítja a testet, a lelket és az elmét.

RAZIEL: Nevének jelentése: „Isten titka”. A hit, az intuíció, a visszavonulás, a spirituális útkeresők, a tudatos változások és a tisztánlátás arkangyala.

SAMAEL: „Az Isteni Vezető”. Az elmebeli békesség, az EGO lecsendesítése, a kezdetek, az új lehetőségek arkangyala.

SANDALPHON: „A szent Védelmező”. A fejlődés, a szándék, a szelídség, az ébredés és egységben élés és a bolygóciklusok arkangyala. Ő a másik arkangyal, aki élt földi halandóként.

URIEL: Nevének jelentése: „Isten fénye”.A béke és a nyugalom, az ajándékozás, elfogadás, a szolgálat és az odaadás arkangyala. Közvetíti az isteni sugallatokat.

ZADKIEL: Nevének jelentése: „Isten kegyelme”. A tanulási képességek, az együttérzés, a tisztánhallás, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyala.

ZAFKIEL: "A szeretet hírnöke". A misztikus szeretet, a romantika, a könyörület, a változást akadályozó ellenállás és ragaszkodás feladásának arkangyala.

A gyertya mellett látható dekoráció nem képezi az aukció tárgyát!

Postaköltség: postán maradó ajánlott küldemény vagy postafutár, címre, postapontra vagy automatába.

A postaköltség 17.000,-Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, mi fizetjük!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Postázás795 HUF


Mások ezeket keresték