Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

​Antik, kvarc kristálygömb, jósgömb. A 200 éves orbuculum, amelyben a sors és a más


49.855.400 HUF 165,676.59 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. január 20.
Termékkód: 3402984
Megtekintések: 1050
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

padam1 (54)    
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 07:17
Regisztráció: 2017. október 28.
Állapot:restaurált

Angol fordítás elérhető

Kedves érdeklődő!

A kristály gömb csere értéke: NEGYVENKILENC-MILLIÓ Ft. és némi "apró"!

Antik Kvarc kristálygömb, jósgömb. A 200 éves orbuculum, amelyben a sors és a más dimenziók megjelennek és fotózhatók!

Kedves érdeklődő! Tisztában vagyunk azzal, hogy az itt leírtak nehezen és/vagy alig hihetők mid addig míg saját szemeivel meg nem győződik annak teljes valóságosságáról! Mi, meggyőződtünk ezen antik kristály jósgömb általunk (is) leírt valóságos működéséről (a szellemvilággal - más dimenziókkal - való jelen összeköttetés lehetőségéről és/vagy jelen esetben tényéről)! Természetesen nem szándékunk bárkit is a legparányibb mértékben sem megtéveszteni, ennek okán az igazolt vevőnek vásárlás előtt lehetőséget biztosítunk az antik kristály jósgömb személyes "kipróbálására" a vételár letétbe helyezése után mivel az antik kristály jósgömb banki széfben van elhelyezve, bármikor hozzáférhető. Az itt leírtakra teljes garanciát vállalunk!

2 perces videó felvétel, nincs "videótrükk" teljes garanciával! : https://www.youtube.com/watch?v=E1xGyh7TFD0&t=58s

Legalább 200 éves Antik - bizonyítottan (dokumentáltan) működő - Világon egyedülálló - kristály jósgömb ami a legparányibb külső behatás nélkül (videó trükk nélkül!), valóságosan, dokumentálhatóan működik. Megjelenő képek fotózhatók, dokumentálhatók (lássad a mellékelt fotókon is)! Grandiózus! Egyedi! Megismételhetetlen antik műtárgy! "összeköttetés más dimenziókkal", szellemvilággal, stb...

A kristály jós gömb a neki feltett kérdésekre képek formájában válaszol a gömbben képek formájában megjelenítve azt! Működése dokumentált, fotózott, fotózható, bármikor bizonyítható és reprodukálható, dokumentálható, dokumentált!

Ezen, a Világon is egyedülálló ereklyéről 2 perces mozgó kép felvétel készült mely megtekinthető a Youtu-n, klikkeljen a lenti linkre és indul a felvétel melyen egy öngyilkos lány a halála után üzent nővérének, nagyon figyelmesen tekintse meg a felvételt, ha gondolja meg is állíthatja egyes képkockáknál, használja a teljes képernyő módot (agykontrollon átesettek esetében általában nem működik, ők - általában - nem láthatják amit mindenki más igen)! "Egy fénykép többet mond ezer szónál" mint ahogy ez a jelen esetben is van (videó felvétel) a YouTube (yutyu) keresőjébe másolja be: https://www.youtube.com/watch?v=E1xGyh7TFD0&t=58s - és indul a videó felvétel a jós gömb válaszairól, garantáljuk, felelősséget vállalunk érte, hogy: a videó felvételnél és azután sem lett alkalmazva semmiféle "videótrükk" vagy bármiféle "szemfényvesztés" esetleg megtévesztés! Eredeti vágatlan videó felvételt láthat más dimenziókból!

A tengerentúlról érkezett rendkívüli érdeklődésre és vételi ajánlatokra figyelemmel, kérem hogy, e hirdetést tekintsék figyelemfelkeltésnek, tájékoztatásnak, amivel egyedüli célunk az, hogy e kivételes ereklyét legalább Európában megtarthassuk.

Azonnal válaszolok néhány gyakori kérdésre: A kristály jós gömb nem mutatja a nyerő lottószámokat! Nem mutatja a nyerő rulett számokat sem!

A kristály jós gömb viszont mutatja (megfelelően feltett kérdés esetében) a közelgő veszélyeket, közelgő baleseteket, közelgő halált és/vagy életet, megmenekülés lehetőségét, stb...! Jövőbeli nyereségeket és szerencséket, kevés gyakorlással mindez könnyen értelmezhető és/vagy megelőzhető, elejét vehető! A Világon mindezeken kívül egyedülálló, hogy a kristály Jósgömb válaszai dokumentálhatók, dokumentáltak, az adott válaszokról mozgó videó felvétel és/vagy fotó(k) készítettek, készíthetők!

Kis segítség a fotók értelmezéséhez:

Az első fotón Kharón látható "munka közben"

Kharón (görög ?) görög mitológiai alak. Erebosz és Nüx gyermeke, az Alvilág révésze. A holt lelkeket ő szállította át ladikjában a Sztüx folyón (más változat szerint az Akherón folyón).[1] Azonban Kharón mindig is mogorva, sovány démon volt, aki nem szállított át olyan holt lelket, akit nem temettek el tisztességesen. A révészkedésnek árat is szabott, és aki nem tudott neki fizetni, azt százéves bolyongásra ítélte a Sztüx túlsó partján. A fizetségnek obolosz volt a neve, ami egy érme volt. Ezt a görögök halottjaik nyelve alá helyezték (más források szerint szemeikre), majd így a megfelelő rítusok után elégették a testet. Az Alvilág folyóján azonban nem mindenki fizetett az átkelésért. A halandóknak ugyanis megvolt az erejük ahhoz, hogy Kharónt rábírják egy fuvarra, így jutott át a Sztüxön Héraklész, Thészeusz és Peirithooszis.

Második fotón: Középen egy hölgy, a bal szélen egy tudós vegyész a lombikjaival látható.

A harmadik fotón: Bal oldalt egy üvöltő alak, jobb oldalt lent egy fiatalember zsebre vágott kezekkel látható.

Negyedik fotón: Különféle alakok láthatók.

Ötödik fotón: A kristály jósgömb talapzata látható mely aranyozott (vagy arany), drágakövekkel kirakott.

Hatodik fotón: bal oldalt egy hölgy nagy méretű kereszttel a nyakában látható.

A kristály jós gömb banki széfben van elhelyezve, csak bizonyítottan komoly vásárlási szándék előzetes prezentálása után tartok bemutatót a kristály jósgömb működéséről a leendő új tulajdonosának.

A kristály jós gömb - tudásunk szerint - nyerészkedésre nem használható fel, jóslásra, védelemre, tájékoztatásra, tájékozódásra igen!

Köszönöm, hogy érdeklődött e kivételes ereklye után ami valóban működik, ne legyen hitetlen, csak a saját szemének higgyen! Vásárlás előtt saját szemeivel győződhet meg, hogy minden szavam igaz és a valóságot tartalmazza, mindez tényszerűen dokumentált, fotózott, bármikor megismételhető, bizonyítható, fényképezhető!

Köszönöm, hogy érdeklődött e kivételes ereklye vonatkozásában.

200 éves halottlátó kristály jósgömb (ereklye) ami valóban, tényszerűen, bizonyítottan egyedülálló és működik!

A 200 éve családom tulajdonában álló halottlátó kristály jósgömb (ereklye) a neki feltett kérdésekre válaszol a jósgömbben megjelenő képek, történések formájában melyek le fotózhatók, dokumentálhatók. Például: összeköttetést teremthet az elhunyt személy és az érdeklődő között (lássad jelen, dokumentált film felvételen is), a megidézett hajlandósága szerint válaszolhat a neki feltett kérdésekre a jósgömbben ? ereklyében - megjelenő képek, történések formájában. Összefoglalás-szerűen: ezen egyedülálló eszköz, ereklye, kapcsolat a túlvilágnak nevezett más dimenziók, múlt, jelen, jövő és a kérdés feltevő között. Megmutatjuk neked ezt a csodát a valóságban, hogy láthassad azt, ami csak néhány kivételesen gazdag ember kiváltsága lehet. Például: a feltett kérdésekre adott válaszokat képekben! 1989-ben az aukciós ára? ennek az EREKLYÉNEK (csodának) több millió US. dollár volt (amerikai vásárló adta ezt az ajánlatot). Összeköttetés más dimenziókkal, múlttal, jelennel, jövővel a világ minden tájáról, mindenkinek, mindenkivel, élővel, halottal, stb... Ez egy eredeti, világviszonylatban is egyedülálló, megismételhetetlen, antik EREKLYE (darab), és valóban, tényszerűen és/vagy dokumentáltan, bizonyítottan működik! Teljes és feltétel nélküli garancia a leírtakra és/vagy a működésre, a kristályjósgömb működés közben, videó: https://www.youtube.com/watch?v=E1xGyh7TFD0&t=58s

Köszönöm, hogy érdeklődtél erről a rendkívül különleges ereklye felől.

Ui.: Rendkívül sajnálatos kimenetel lehet, hogy személyes okok miatt, a jövőben már csak korlátozott ideig tudunk ellenállni a tengerentúlról érkezett (érkező) "vételi" ajánlatoknak, nem szeretnénk, hogy egy raktárban porosodjon mint több hasonló ereklye is.

Köszönöm, hogy érdeklődött e méltán különleges antik ereklye iránt!

Csere lehet.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBalatonkenese
Egyéb25000 - 45000 HUF


Mások ezeket keresték még