58. Antik, CSONT Jézus Krisztus (15 cm hatalmas méretek!) 40 cm-es feszület, impozáns


812.000 HUF 2,206.09 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 20.
Termékkód: 3479345
Megtekintések: 207
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

usaezust (242)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 12:30
Regisztráció: 2011. május 20.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:korának megfelelő

Angol fordítás elérhető

Kivételes ajánlat!
Jézus Krisztus kezei (az eredeti módon) csapokkal van Krisztus testéhez illesztve, oly módon, hogy a szükséges dilatációt ez biztosítja.

Eredeti szervescsont, minden - legapróbb - részleteiben is RESTAURÁLT, kiváló álapotú, egyedi (kézzel faragott), antik műtárgy! Párját ritkítóan tökéletes, szemet, lelket gyönyörködtető alkotás! ÉLETTARTALMA - ERŐSZAKOS SÉRÜLÉS NLKÜL - ELÉRHETI AZ: 2000 ÉVET VAGY TÖBB!

KÜLÖNLEGESSÉG! KÉREM OLVASSA VÉGIG! KÖSZÖNÖM.

Nagy, egyedülálló csont gyűjtemény felszámolásából eladóak antik, restaurált, bevizsgált, csont tárgyak 100%-os termék garanciával! Kivételes, egyedi lehetőség!

Értékálló, elegáns, szemet (szívet) gyönyörködtető, antik, eredeti - restaurált - műtárgy, bíborosi hagyatékból. Minden templom, kegyhely, nappali, iroda, hálószoba, szálloda, meghatározó ékessége lehet, rendkívül kedvezményes áron!

58. Antik, CSONT Jézus Krisztus (15 cm, hatalmas méretek!), 40 cm-es feszület, impozáns méretek, nagyon, nagyon aprólékos, egyedi, művészi kidolgozás! Hibátlan állapotban! Lélegzet elállító antik alkotás!

Mellékelt fotókon is jól látható Krisztus Urunkat körülvevő 1-2 cm-es aura ahol a háttér is torzul még a mellékelt fotókon is! Valóságban ez az aura szinte tapinthatóan érzékelhető! Mindez érthető lehet a több évszázados szinte folytonos fohászok és/vagy imák okán is! Kérem nagyon aprólékosan tekintse meg a fotókat melyek sajnos közel nem tudják visszaadni a valóságos és szinte tapinthatóan megmutatkozó erős aura jelenlétét, valamint Krisztus urunk nemes arcélét, "földöntúli" arckifejezését, elragadó mosolyát!

id. Peák István Üvegművész hagyatékából (csont gyűjteményéből) eladó (1930-2012) az 1960-as évektől - elsődlegesen - egyházi díszműüveg munkákon dolgozott amiket - ebben az időszakban - gyakran ezekkel az egyházi "ereklyékkel" fizettek ki. Örökségemet árusítom ki, itt a Galéria Savárián. Kérem tekintse meg id. Peák István Üvegművész egyedülálló 3D -s és 4D -s tiffanyi faliképeit is melyek három vagy 4 dimenzióban ábrázolják a megörökített témát azzal, hogy a rávetülő fény 99 %-át az ezernyi színes üvegeken keresztül visszaverve, leírhatatlan színkavalkádban ragyogja be az egész szobát. Az Üvegművész ezen képei a mai napig egyedülállóak a Világon (és nem lesz több belőlük, egy példány a Vatikánban is látható).

csont Krisztus Kora: ~1800-1802. (220 év).

Antik csont Krisztus méretei:

Magassága: 15 cm! Hatalmas méretek!

Szélessége: 12 cm! Hatalmas méretek!

csont vastagsága: 2 cm! Hatalmas méretek!

Minősége: Koránál jobb állapotú, rendkívül finom szerkezetű, tömör csont, nagyon, nagyon aprólékos, mesteri, művészi kidolgozás, hatalmas méretek - 16 cm! Nem restaurált, eredeti kiváló állapotban (Micro Cristalline Vax-al lett konzerválva).

Állapota: Konzervált, eredeti, kifogástalan.

Kereszt anyaga, méretei:

Anyaga: keményfa (eredeti).

Méretei: Magasság: 40 cm.

szélesség: 20 cm.

Anyag vastagsága: 1.3 cm.

Állapota: Eredeti, jónak mondható, konzervált, restaurált,

Mindig nagy becsben tartott egyházi korpusz (ereklye) mely nagyon jelentős anyagi és/vagy erkölcsi értéket (is!) képviselhet. Rendkívül ritka az ennyire részletes, aprólékos, hibátlan kidolgozás mely eredeti teljes épségében maradt fenn, múzeumba illő darab!

Meghatározott eladási ára - rendkívül - alá becsültnek is mondható (egyedi, megismételhetetlen alkotás).

Tőke befektetésnek is számottevő lehet.

Figyelemre méltó, különleges, egyedi, antik, gyönyörűségesen szép, magával ragadó műtárgy rendkívül részletesen kidolgozott (mintha megszólalna).

Kérem nézze meg alaposan a feltöltött - nagy felbontású - fotókat! A feltöltött fotók az aukció fontos részét képezik! A meghirdetett tárgyról készültek, a meghirdetett tárgyat a maga valóságosságában mutatják!

Ui.: Hozzáfűzésem: Templomokba, Íróasztalra, irodákba, szoba falára ajánljuk elsődlegesen.

Átadás, átvétel, postázás:

1.) Személyes átvétel Balatonakarattyán (0 forint), személyes átvételkor 48 óra áll a vevő rendelkezésére a személyes átvételre.

2) Postázás futárszolgálattal, értékbiztosított küldeményként, mindenkori postai díjszabás szerint.

3.) Kiszállítjuk vevő által megadott címre (250 Ft/Km/csak oda számolva), a szállítási díj előre utalandó.

Köszönöm, hogy elolvasta!


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBalatonkenese
Egyéb3600 - 89800 HUF

Mások ezeket keresték még