Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés
A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. A gombra kattintva jelezheti az eladónak, hogy érdekli a termék és kérheti a hirdetés újraindítását.
Érdekel a termék

TUANDROX BLÉTHON MAGICA - A ! LEKÉRŐ !- FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN EXTRA RELICVIA ERŐTÁR

Spirituális, zene, egyedi,speciális,misztikus,

1.111.111 HUF 3,692.38 USD

+ Ingyenes szállítás
Ajándék Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. július 07.
Termékkód: 3690580
Megtekintések: 138
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 
Felhasználónév inaktiválva

S777M_SECTOR (6)  
Pest megye

Válaszadás: 50%-ban, 1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2021. szeptember 02.
Regisztráció: 2020. december 17.

TUANDROX BLÉTHON FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN MAGICA - A ! SÉRTHETETLEN LEKÉRŐ ! MEGVÉTÓZHATATLAN FULLTIVERZUMI MAGHUSHIN-ZENEI LEKÉPEZŐ - EXTRA RELICVIA ERŐTÁR

Csak akkor válaszd ha MEGNÉZTED MINDEN APRÓ RÉSZLETÉT ... és KIKÓDOLTAD ..LEFORDÍTOTTAD MIÉRT IS KELL NEKED ...EZEKKEL A RÉSZLETEKKEL ..

Csak akkor válaszd...HA MINDEN MÁGIKUS DARABJA LÁZBA HOZZA NEM E VILÁGI SZIMFÓNIAKÉNT A VÉRED...ÉS MÁR ÉRZED A LÜKTETŐ ZENÉK ÁRAMLATÁT ami sosem volt még ezen a fizikai síkon ...

Csak akkor válaszd...HA DOLGOZNI AKARSZ VELE és nem csak pihentetni egy fiókban ...

CSAK AKKOR VÁLASZD... HA AKAROD ŐT MINDEN ÁRON ... ÉS TUDOD, HOGY NEM LEHET MÁSÉ MERT Ő ! A KAPOCS...A MEGOLDÁS... AMIRE VÁRTÁL, hogy TELJESÍTHESD VELE A FÖLDÖN TÖLTÖTT IDŐD KÜLDETÉSÉT ...MÁGIKUS VÉRŰKÉNT !

Használd bármilyen módon , de ha megfigyeled két karabíneres részét külön akár medálként is használhatod... amikor úgy érzed... RÉSZLETEK IS KELLENEK a "MÁS-VILÁGOKBÓL " HÉTKÖZNAPI TENNIVALÓDI KÖZEPETTE is...hogy elérhessenek ...

Ám amikor valóban "KOMPONÁLSZ" ÉS UTAZOL ..ÉS BEFOGADOD AZT A ZENÉT AMIRE OLY SOKAN VÁGYNAK-VÁRNAK MÁR ... akkor javaslom ... így egybe használd... és KÉSZÍTSD ELŐ MAGAD HOZZÁ ...ÉS ŐT IS...

Akkor lesz a legjobb MÁGIKUS TÁRSAD...ha nem csak elvárod Tőle, hogy Neked dolgozzon ...HANEM ÖSSZEDOLGOZNI AKARSZ VELE...és először is ...megismerni akarod Őt...és Ő Téged !

Abban az esetben válaszd ha nem az érdekel miből van és mekkorák a paraméterei hanem VALÓBAN ÉRZED , HOGY Ő A TIED ÉS ÁTJÁR MI MINDENRE LEHETSZ VELE KÉPES !

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázásingyenes szállítás
Külföldi szállítás
Európai Unión belülingyenes szállítás
Európán belülingyenes szállítás
Bárhovaingyenes szállítás


Mások ezeket keresték még