0S843 James Galway : Greatest Hits CD


1.800 HUF 4.83 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 01.
Termékkód: 2141314
Megtekintések: 82
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

retrozoli (1994)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:24
Regisztráció: 2012. november 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Műfaj:klasszikus zene

James Galway ír fuvolaművész válogatás CD-je:

1. The Pink Panther
2. Angel of Music
3. Dreamers
4. Sabre Dance
5. "The Thorn Birds" Theme
6. Clair de Lune
7. Don't It Make My Brown Eyes Blue
8. Memory
9. I Know Now
10. Belfast Hornpipe
11. Danny Boy
12. Annie's Song
13. The Flight Of The Bumblebee
14. Shenandoah
15. Perhaps Love
16. Greensleeves
17. I Started a Joke
18. The Pachelbel Canon
19. Pennywhistle Jig
20. Brian Boru's March

Súly: 0.11 kg

James Galway műfaji határokon átívelő zenei tevékenysége művészete védjegyének számít, amióta 1975-ben elindult a szólókarrierje. Világszerte rengeteg fuvolaművész és zeneszerető ember számára jelentett inspirációt.

A belfasti születésű Sir James tanulmányait Londonban és Párizsban végezte, mielőtt olyan neves együtteseknél megkezdte zenekari karrierjét, mint a Sadler Wells Opera, a Royal Covent Garden Opera, a BBC, a Royal Philharmonic és a Londoni Szimfonikus Zenekarok, majd a Herbert von Karajan vezette Berlini Filharmonikusoknál megkapta az első fuvolás sokak által hőn áhított posztját.

Amióta 1975-ben elindult a szólókarrierje, folyamatosan a világ vezető zenekaraival és karmestereivel játszik együtt, részt vesz kamarazenei produkciókban, popzenei koncerteken, és mesterkurzusokat ad. A Galway fuvoláján felcsendülő klasszikus repertoárdarabok, és Bach, Vivaldi és Mozart mesterművek meghatározó interpretációkká váltak. Koncertjein kortárs műveket is megszólaltat, köztük olyan új fuvoladarabokat, amelyeket ő maga rendelt, vagy neki írták. A szerzők többek között: Amram, Bolcom, Corigliano, Heath, Lieberman és Maazel.

Sir James olyan magas rangú személyiségeknek játszott, mint II. Erzsébet angol királynő, II. János Pál pápa, Clinton elnök, George W. Bush elnök, George H.W. Bush elnök, Mary McAleese ír elnök, Károly herceg, Anna királyi hercegnő, a japán császárné, a norvég királyné, Diana hercegnő, legutóbb pedig Shimon Peres, és a zenei előadóművészek olyan széles skálájával szerepelt egy színpadon, mint Stevie Wonder, Henry Mancini, John Denver, Elton John, a The Chieftains, Ray Charles, Joni Mitchell, Jessye Norman, Cleo Laine és Andrea Bocelli. Együtt játszott a Plink Floyddal az együttes emlékezetes koncertjén a Berlini Falnál, szerepelt a Nobel Békekoncerten Norvégiában, és a G7 országok csúcstalálkozóján, amelynek háziasszonya II. Erzsébet volt a Buckingham Palotában.

Gyakori fellépései mellett arra is talál időt, hogy az újabb generációk tagjainak átadja tudását és tapasztalatait: évente mesterkurzusokat tart, új fuvolaműveket rendel, cikkeket, könyveket és fuvolaleckéket ír. Nyaranta Sir James és Lady Galway közösen vezetik a Nemzetközi Fuvolaiskolájukat a svájci Weggisben, amely lehetőséget nyújt számukra, hogy minden szinten személyesen foglalkozzanak a tanítványaikkal. Honlapja, a www.jamesgalway.com szerte a világon minden fuvolázást tanuló, oktató vagy szerető embernek szól.

New Yorkban 2009 augusztusában Sir James Galway és az Amerikai Fuvolaszövetség megdöntötték a legnagyobb fuvolaegyüttes Guinness rekordját.

Sir James szabad ideje jelentős részét olyan jótékonysági szervezetek támogatásának szenteli, mint az SOS, a FARA, a Future Talent, a Swiss Artistic Foundation, a The Caron Keating Foundation, valamint a UNICEF, amely különleges megbízottjává nevezte ki.

 

Forrás: concertobudapest.hu

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
MPL - csomagautomata1650 HUF
MPL - házhozszállítás1800 HUF
PostaPont1650 HUF

Mások ezeket keresték még