Az üzenetek oldalon végzett módosítások után elkészültünk az üzentrendszer mobilhoz igazított változatával is. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Galéria Savariás levelezéseket mobilról intézni. Mostantól akár útközben is kényelmesen elolvashatja az üzeneteit vagy könnyedén válaszolhat rájuk.

Listanézet

Az üzeneteit egy letisztult, átlátható listába rendezve tekintheti meg. A felhasználókkal folytatott beszélgetéseit és az eladásokkal/vásárlásokkal kapcsolatos fontos értesítőit – az asztali verzióban már megszokott módon – egyaránt elérheti itt. Az olvasatlan üzeneteket félkövér kiemelés jelöli, illetve végiggörgetve a listát, alul a „További üzenetek betöltése” linkre koppintva jelenítheti meg a további üzeneteket.

Törlés

Az üzenetek karbantartását is egyszerűen elvégezheti. Törléshez legyintsen balra az üzenet fölött, majd koppintson a megjelenő Törlés gombra. A folyamatról egy rövid illusztrációt készítettünk, az animáció kattintásra indul:

[WPGP gif_id=”3613″ width=”250″]

Beszélgetések

A mobilhoz igazított megjelenítésnek köszönhetően a felhasználókkal folytatott üzenetváltásai mostantól könnyen olvashatók, sőt a válaszadás is egyszerűbb lett. Az asztali változathoz hasonlóan itt is megjelenítjük a partner által utoljára megtekintett üzenet alatt az elolvasás időpontját, azaz láthatja, hogy a partnere elolvasta-e az üzenetet és ha igen, pontosan mikor. Ezen felül információs sáv tájékoztatja az eladót arról, ha leendő vásárlója megfelel az általa beállított vásárlást tiltó korlátozásnak, továbbá a vevő itt is értesülhet róla, ha az eladónál aktív a vakáció funkció.

Képek

Az érdeklődő további fotókat kér a tárgyról? Soha nem volt még ilyen egyszerű a Galéria Savarián mobilról képet csatolni az üzenethez. Készítsen pár fotót telefonjával és már továbbíthatja is őket az érdeklődőknek.

A képek így fognak megjelenni mobilon (az animáció kattintásra indul):

[WPGP gif_id=”3623″ width=”250″]

Visszajelzések

A funkciók tesztelését több készüléken is elvégeztük, ettől függetlenül ha netán rendellenes működést vagy hibás megjelenítést tapasztalna mobilon az üzenetrendszer használata során, kérjük jelezze nekünk itt hozzászólásban vagy a kapcsolat oldalon.

Felhasznált fotók: Ezüst halas lapát