A Galéria Savarián nem jelenítjük meg a vásárló felhasználónevét a termék adatlapján, ugyanakkor értékelést követően a felhasználói adatlapon a termékkód elérhetővé válik, így az értékelés révén – 90 napig – megtekinthető a megvásárolt termék.

Azonban előfordul olyan helyzet, amikor a vásárlás az anonimitás még nagyobb szintjét igényli. Az eladóknak eddig is lehetőségük volt eltávolítani az eladott terméket a publikus felületről, így biztosítva, hogy csak a tranzakcióban résztvevő felek számára legyen elérhető a hirdetés adatlapja, de ha az eladó ezt nem tette meg, a vásárlónak nem volt kihez fordulnia.

Az ilyen esetekre szeretnénk megoldást biztosítani a vásárlóknak, ezért számukra egy új opciót tettünk elérhetővé, ami a privátnak jelölés nevet viseli. Ha a vásárló egy tranzakciót privátnak jelöl, akkor mások előtt rejtve marad az adásvétel tárgya, illetve az eladó adatlapján a vásárló felhasználóneve.

Mikor lehet hasznos a privát jelölés?

  • Nagyobb értékű vásárlások során

  • Ajándékozás esetén

  • Gyűjtemény gyarapítása során

A privátnak jelölés jelenleg teszt fázisban működik, ezért egy hónapban összesen 3 tranzakció jelölhető privátnak. Amennyiben több vásárlása esetén szeretné alkalmazni a jelölést, a limit növeléséhez kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Hogyan jelölhetek egy vásárlást privátnak?

  • Lépjen az Én Galériámba.

  • Kattintson az Megvásárolt termékeim menüpontra.

  • Kattintson az adott termék jobb oldalán a ‘További opciók’ lenyíló menü ‘Privátnak jelölés’ opciójára.