Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Beállítások

Hogyan tudok tiltani egy felhasználót?

Előfordulhat, hogy egy felhasználóval nem kíván üzletet kötni vagy üzenetet váltani. Egy felhasználó blokkolásához kattintson a beállítások oldalon található Saját tiltólistám fülre.

A tiltólistán szereplő felhasználó nem tud:
- üzenetet írni
- ajánlatot tenni
- vásárolni

Ha egy felhasználóval aktív tranzakciója van, az adásvételtől számított 45 naping továbbra is van lehetősége üzenetet írni Önnek a tranzakciós beszélgetésen keresztül.

Elérhetőség elrejtése tranzakció esetén

Tranzakció esetén a partnerei lekérhetik az Ön telefonszámát és az e-mail címét, hogy a tétel fizetésére és átvételére vonatkozó részleteket megbeszélhessék.

Ehhez azonban átlátható, könnyen kezelhető üzenetrendszert is biztosítunk, így a felhasználók a Galéria biztonságos üzenőfelületén is megbeszélhetik az adásvétel lebonyolításának részleteit, felhasználóinknak ezt az opciót javasoljuk.

Célunk az, hogy az adásvétel lebonyolításához minden eszközt biztosítsunk, így a Galérián kötött tranzakciókhoz tartozó üzenetváltásokhoz nem kell külső levelezőrendszert igénybe vennie.

A Galéria felületén történő kommunikációnak több előnye is van:

  • az adásvétel lebonyolításával kapcsolatos üzenetváltásokat egy helyen találja meg
  • nem érheti váratlan pillanatban telefonhívás
  • biztos lehet benne, hogy a partnere megkapja az üzenetet, nem kerül spam vagy levélszemét mappába, nincs "letagadott" e-mail
  • láthatja, hogy a felhasználó elolvasta-e az üzenetét és ha igen, mikor
  • bármilyen probléma esetén ügyfélszolgálatunk hatékonyabb segítséget tud nyújtani

A funkció bekapcsolásával elrejtheti partnerei elől az elérhetőségét, így külső csatornán nem tudják felvenni Önnel a kapcsolatot, kizárólag a Galéria üzenőrendszerén keresztül. Önnek a Galéria felületén továbbra is lehetősége van megadni bármilyen elérhetőséget, ha a kényelmi szempont úgy kívánja. Ön dönti el, hogy partnerével milyen információt oszt meg.

A Galéria Savaria felületén küldött üzenetekről minden esetben e-mail értesítőt is kapnak a felhasználók, ezért akkor sem marad le egy üzenetről, ha épp nincs bejelentkezve.

Megjegyzés: Ha ezt a funkciót aktiválja, Ön sem kérheti le a partnerei kapcsolatfelvételi adatait.

Az elérhetőség elrejtésének beállításához kattintson ide.

Hogyan állíthatom be, hogy csak azok vásárolhassanak tőlem, akik megfelelnek bizonyos feltételeknek?

A vásárlói követelmények segíthetnek abban, hogy csökkentse az olyan tranzakciók esélyét, amelyek lebonyolítása az Ön megítélése szerint nehézségekbe ütközhet, illetve további költségekbe kerülhet.

Az alábbi feltételek szerint szűkítheti azon felhasználók körét, akik számára Ön engedélyezi a vásárlást. Az így tiltásra kerülő vásárlók továbbra is küldhetnek Önnek üzenetet.

Csak ellenőrzött vásárlók

Eladóként könnyedén beállíthatja, hogy kizárólag ellenőrzött vásárlókkal kíván üzletet kötni. Ellenőrzött vásárló az, aki elvégezte a biztonsági regisztrációt, azaz megerősített telefonszámmal rendelkezik.

  1. Kattintson a Beállítások menüpontra
  2. Válassza az Eladói beállítások fület
  3. Kattintson a Vásárlói követelmények opcióra
  4. Jelölje be a jelölőnégyzetet a Csak ellenőrzött státuszú vásárlók opciónál
  5. Kattintson a mentés gombra
Korlátozás át nem vett termékek száma alapján

Az értékelési rendszerünk lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük azokat a vásárlókat, akik nem vettek át egy megvásárolt tárgyat.
Ezen mutató alapján tilthatja a vásárlást azon felhasználók számára, akik az Ön által meghatározott mennyiségnél több terméket nem vettek át az utóbbi 6 hónapban különböző eladóktól.

  1. Kattintson a Beállítások menüpontra
  2. Válassza az Eladói beállítások fület
  3. Kattintson a Vásárlói követelmények opcióra
  4. Jelölje be a jelölőnégyzetet a Korlátozás át nem vett termékek alapján opciónál
  5. A lenyíló listában állítsa be, hogy legfeljebb hány át nem vett termék felett nem engedélyezi a vásárlást
  6. Kattintson a mentés gombra

Biztonsági rendszerünk automatikusan korlátozza azon vásárlók fiókját, akik több alkalommal megsértették irányelveinket és szabályainkat. A fenti lehetőséggel Ön azon vásárlók körét szűkítheti, akik nem érték el a korlátozáshoz elegendő kritikus határt.

Google+