SZINVONALAS ANTIK osztrák AKVARELL 1900k FARAGOTT KERETÉVEL ÜVEG ALATT 50X44 cm


15.000 HUF 40.81 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 5039033
Megtekintések: 9
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:tájkép
Technika:akvarell
Stílus:miniatűr
Hordozó:papír
Legnagyobb méret:kicsi (35 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

A cimben leirt műalkotás kb a XIX .sz végéről-XX.elejéről-osztrák. Keretében üveg alatt paszpartuzva ahogy nézem kétoldalas vászon csikokkal karonra erősitve-azt nem szedtem le-nem is szándékozom-igy nem tudom milyen a finom akvarell papirra festett alkotás hátulja-de alánézve látsztik hogy régi-XIXsz végi-XX.eleji papir-a paszpartut azt leszedtem persze nem volt egyszerű mert vászoncsikokkal volt feltéve-profi módon-csak hát a régebbi ragasztás jó stabil volt-nehezen adta meg magát-magán az akvarellen kb 1 cm es kis beszakadás is keletkezett -fa lombnál a szélén-fotó-szignót száz százalékban olvashatóan nem találtam rajta-de valami szerintem elhalványulva látszik az egyik fa árnyékában-fotózni lehetetlen az én eszközeimmel-de mintha Alt lenne! Nade ha igaz,akkor melyik? Jákobot kizárnám-,maradna Rudolf és a Franz-óriás diferenciua árban..-meg szakértői vélemények-kiviteli engedély-kinlódás a Dorotheumban-hát nem igazán kivánom-inkább eladnám garancia nélkül ismeretlen alkotóként -a sznvonalához képest mérsékeltebb áron.. Maga a lap mérete:32x23 cm-

postázás kizárólag MPL változatokkal! Automatába nem fér!-Személyes átvételt Veszprémben meg tudom oldani-de csak végső esetben és nem biztos hogy én adom át,hanem megbizott-igy ez KIZÁRÓLAG a vételár előre,a leütés után a számlára történő utalása mellett működhetne..

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3300 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még