KORA BIEDER PORTRÉ PÁR OSZTRÁK 1820k olaj/karton ? vagy korabeli nyomat?


36.000 HUF 98.18 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 5056739
Megtekintések: 3
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

iskatel (1710)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:portré
Technika:olaj
Stílus:biedermeier
Hordozó:karton
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

A cimben leirt és a fotókon látható szép állapotú kép pár.. hát bajban vagyok,mert teljesen ezer százalékos biztonságra nemk tudnám eldönteni hogy festmény-e vagy valamilyen nyomat lehet-ennek oka az ,hogy kb 3 mm vastag festő kartonra készültek ,és 10x es nagyitással nézve kb olyan technika látszik mint a porcelán festésnél-vagy a szigorúan ortodox aqvarell technikánál-hogy a kép igazából csak szinfoltokra van bontva-azok vannak nagy pontossággal egymás mellé rakva.Hát ha nyomat lenne érződne a felületen is-raszter-nyomás kizárható-nem egyforma és nem teljesen szabályos püttyökből áll-még elviekben kőnyomat lehetne de azt tudomásom szerint ilyen vastag festő kartonra nem csinálták-az egyik kép sarka hiányzik és ott látható hogy nem áll fenn az,hogy esetleg egy vékonyabb papirt ráragasztottak volna az alap kartonra.-ott szép festett szűrke bólus réteg látszik-megnéztem azért UV alatt -hogy nincs-e ott valami zsiványkodás-direkt álcázó ráfestés-de szerencsére sehol sincs ilyen.Szines fametszetre is gondoltam,ugye a régi japán technika-de olyan finom kép van-hogy ezt is tán elvethetem.Na most az a baj,hogy ha nagyitó alatt nézünk akár egy vászonra festett autentikus bieder portrét akkor ugyanezeket a szines pöttyökből rakott festési technikát fogjuk látni-netem néztem a Dorotheum lapján egy GUSTAV ADOLPH HENNIG portrét-ott szépen ki lehetett nagyitgatni-hát dettó ez a tecnika volt persze igen finom-hisz az

emliett művész aki nyomdász is volt mellesleg-az egyikj királya volt ennek a technikának. Én arra tippelnék,hogy a két kép petróleummal higitott olajfestékkel készült nagy precizitással a régi akvarell pőttyözős technkával. nagyitó alatt finom repedezés hálót is lehet néhol látni rajt-ami nyomatoknál nincs.Szignót egyértelműen én nem találtam rajt-mert ami annakj tűnik-pld mandzsetta-gombon-azt a nagyitó olvashatatlanná húzza.Aztán lehet még egy varia-hogy "kifestőkönyv" szerű a cucc-hogy pld.fadúccal rányomjták az alap rajzot-aztán szépen kifestegették -.kipöttyözgették..-de a kora megvan-ennek és a stilisztikájának alapján 1820 körülre teszem nagy biztonsággal. aműgy láttam jó pár igen tökéletes XIX sz-i nyomatot-Brodszky-Lotz-Munkácsy műveiről de azok teljesen mások voltak. Szóval a fentiek miatt nem tudok semmilyen garanciát vállalni -,azért csupán korabeli szép ritka nyomatként áraztam, (festményként kb az ötszörösét érné,ha nem többet-mert nem áll módomban ide-oda vinni szakértetni-bár lehet megérné. Ha eladtam,vissza se kérem-de vissza sem veszem-és CSAK postázni tudom a vételár előre utalása után. A pár amúgy szerintem a kora XI sz olasz népviseletében van, de vélhetőleg Monarchiás művész alkotása a kép. Vélhetőleg az eredeti bieder fakeret-régi,de tán későbbi kopott aranyozással. Br. méret: 43x32 cm-van a képek között olyan is ami kiüvegezve és letisztitva ábráztolja a képeket-a keret csak eléjük van téve. Az ár mindkettőre-a párra vonatkozik!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS SIKERTELEN ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET !

MPL automatába,MPL Postán maradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3215 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még