Csiszár József :Szarvastehén az idei borjúval


190.000 HUF 517.02 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 11.
Termékkód: 5090431
Megtekintések: 420
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Bilako (10)  
Győr-Moson-Sopron megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 85.71%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:14
Regisztráció: 2022. május 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:állatok
Technika:olaj
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Csiszár József 1946-ban született Sümegen. 1960-ban kezdett dolgozni a herendi porcelánmanufaktúrában. Egy évtized után a Herendi gyár egyik legjobb művésze lett 1972-ben a budapesti nemzetközi vásáron BNV díjat kapott egy nyolcszögletű Kagoshima vázáért, 1976-ban a budapesti vásár nagy árát egy 120 cm-es vázáért. Fantasztikus porcelánfestményei más bécsi, koppenhágai és berni kiállításokon is óriási sikert hoztak. Nemcsak porcelánra, hanem vászonra is nagyobb rugalmasságot akart ecsetjével és festékével. A gyár vezetése nem támogatta továbbtanulási szándékát, így elhagyta a herendi gyárat és egyéni művészként kezdett dolgozni.

Nagy sikert aratott 1980 áprilisában Sopronban az első 30 vadászfestményt és több vadászjelenetet tartalmazó porcelándarabot bemutató kiállítás. Kiállítás 1980 augusztusában a Gödöllői Mezőgazdasági Egyetemen. Idézet a vendégkönyvből: „Ilyen csodálatos, élethű festményeket csak az tud készíteni, aki szereti a természetet.” 1981-ben néhány hónapot töltött Tanzániában (Serengeti, Manyara és Arusha Nemzeti Parkok), hogy tanulmányozza az afrikai állatvilágot. 1981-ben 2 aranyérem a bulgáriai vadászati ​világkiállításon. 1983 után kiállítások Nürnbergben, Münchenben, Dortmundban, Hamburgban. 1984 után festményeit Amerikában, Japánban, Brazíliában és Ausztráliában mutatják be.

Csiszár úr fantasztikus olajfestményeivel vált híressé, de ma is készít csodálatos porcelándarabokat. Az Ajka Porcelán művészeti vezetője és tervezője. A magyar ajkai gyárban ma Európában az egyik legjobb minőségű kézi porcelánfestmény készül.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyőr
Postázás3500 HUF
Postázás törékenyként3500 HUF

Mások ezeket keresték még