Gyönyörű GIGANTIKUS MÉRETŰ eredeti sárga borostyán gyanta eladó! KÖZEL 2 KG 1956 gramm


1.200.000 HUF 3,272.63 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: Ma, 09:00
Termékkód: 2607834
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

kalkutta910 (1385)  
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 08:09
Regisztráció: 2018. január 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:sokszög
Szín:sárga
Felület:durva
Karát:5.00-9.99

Gyönyörű GIGANTIKUS MÉRETŰ  eredeti sárga borostyán gyanta eladó! KÖZEL 2 KG,  9780 ct 

 balti borostyán az évmilliókkal ezelőtt élő régi esernyő fákból származik. A borostyán színei kissé eltérhetnek az egyes fáknál. A változatos körülmények megváltoztathatták a kémiai reakciókat a föld más ásványi anyagjaitól is. Ezért annyira egyedi a borostyán, és nehéz pontosan leírni, hogyan alakul ki jellegzetes színük.

Nyilvánvaló, hogy a gyanta befolyásolja legjobban a színt. Az elméletek szerint a mocsarakban lévő fák különböző színű gyantával rendelkeztek, mint a magasabb talajon élő fák. Ha egy növény a kertben gazdag táptalajban van az erősebbé és nagyobbra nő, mint az, amely szegényebb talajban él. Valószínű, hogy a természetben ugyanígy lenne. Természetben a fa helyzete lehet a titokzatos válasz erre a kérdésre. Ha a fa ingoványos vagy mocsaras területen volt, akkor több tápanyaghoz jutott hozzá, és sötétebb lett a gyantája. Ha homokos talajon, domboldalon nőtt, akkor tisztább gyantát engedett.

A féldrágakövön belüli buborékok száma is hatással van a fény áteresztésére A buborékok világosabbá vagy sötétebbé teszik a színeket. A buborékok természetes gázbuborék-zárványok, amelyek akkor jöttek létre, amikor a gyanta még folyt. A több buborék általában azt jelenti, hogy a borostyán színe világosabb.

A zöld színű borostyán a legritkább, csak a borostyánok 1%-a büszkélkedik ezzel a színnel. Ha ezt az borostyánt hevítik, barna szín zöld színűvé válhat

 

A borostyán gyógyhatasa

A borostyán gyogyhatasa segít megvédeni az embereket a negativitástól, és jó, pozitív érzéssel tölt el, ha a kezedben van.

A borostyán megnyugtatja az idegességet, a stresszt és a frusztrációt. Csökkenti a kétségbeesést, és növeli az elme értelmét. Értékes féldrágakő lehet valakinek, akinek összetörték a szívét és depressziós, de fontos döntéseket kell hoznia.

A borostyán lelőhelyei

A borostyán sok országban elérhető, mint például Olaszország, Nagy-Britannia, Lengyelország, Németország és Oroszország.

Kémiai összetétel

Fajsúly

  2,57 – 2,64

Törésmutató

  1,53 – 1,55

Ragyogás:

  gyantafényű

Mohs Keménység:

  2,0 – 2,5

hasítás

-

Erezet:

-

 

A borostyán jótékony hatásai

Ez teszi az egyén endokrin és emésztőrendszerét jól működővé. Továbbá enyhítheti az olyan betegségeket, mint a golyva, a vese, a húgyhólyag és a torok rendellenességei. Ezenkívül borostyán jótékony hatásai megvédik az elmét és a testet az influenza és megfázás hatásaitól, mivel ez egy élénk és kimeríthetetlen drágakő

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2000 HUF

Mások ezeket keresték még