Töltse fel kézműves termékeit!

Mágneses Nemesacél Karkötő Aranyozott Kiemeléssel


12.600 HUF 34.28 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 05.
Termékkód: 5593299
Megtekintések: 68
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

roberta265 (382)   
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:51
Regisztráció: 2010. április 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő

Mágneses Nemesacél Karkötő Aranyozott Kiemeléssel


Anyaga: nemesacél (grade 316L)
3mikron vastagságú arannyal és ezüsttel bevonva
Hosszúsága: 22.00cm
Szélessége: 15.00mm
Erőssége: 3500 gauss mágnesenként
Súly: 72.70gr



FIGYELEM! Felhívjuk minden kedves leendő,- és jövőbeni vásárlónk figyelmét, hogy:

1. A mágnesterápia jelenleg még nem egy egzakt tudományág, eredményeit főként a természetgyógyászatban igazolták és igazolják vissza! A mágneses ékszer nem hivatalos gyógyszer!
2. A mágneses tér hatására az emberek különbözőképpen reagálnak, ill. reagálhatnak, tehát kinél többé, némelyeknél viszont, esetenként kevesebb pozitív eredménnyel járhat a hatása! Garantált hatás nincs, így ilyet mi sem ígérhetünk!
3. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése! Ilyen lehet, pl. beültetett pacemaker esetében, vagy terhesség idején! Ilyen esetekben, vagy ha kétségei vannak a viselés esetleges következményeivel kapcsolatban, feltétlenül kérje ki szakember (háziorvosa) véleményét!

A MÁGNESES ÉKSZEREKRŐL

  • Mágnesterápia, a mágneses ékszerek hatásai a természetgyógyászok tapasztalatai alapján
  • Stressz és migrénes fejfájás
  • Fájdalomcsillapítás
  • Érelmeszesedés
  • Bőrbetegségek
  • Reumatikus panaszok
  • Rézhiány
  • Testsúlycsökkentés - fogyasztó mágneses gyűrűk

MÁGNESTERÁPIA

Sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul. A mágnes ékszerek mágnes hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg és ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbá válunk a betegséggel szemben. Tehát a mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül. Ez azért fontos, mert a legtöbben nagyon keveset tartózkodunk a tiszta levegőn, iparilag előállított ételeket, élelmiszereket fogyasztunk, beton házakban lakunk, dolgozunk, ezért a gyógyító energia egyre kevésbé hat az életünkre. Ilyenkor jön az örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, valamint jelentkezhetnek különféle betegségek.
A mágnes javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal felgyorsul a salakanyagok kiürítése és a tápanyag felszívódás a szervezetből. Mivel az anyagcserét gyorsítja, a vérkeringést fokozza, ezáltal frissebbnek érezzük magunkat. A mágneses ékszerek hordásával megnő a folyadék iránti igényünk.
Az olyan termékek, mint az elektromágneses karkötő ezért jelentenek hatásos és mindenki által elérhető megoldást az ízületi és izom fájdalmakra. enyhítve a fáradtságot és javítva a vérkeringést. Több ezer év után nem csak királyok és királynők, sztárok és hírességek hordhatják hát a "csodatévő köveket", hanem mi is, hála a modern orvostudománynak!

A MODERN NYUGATI TÍPUSÚ ORVOSTUDOMÁNY ÉS A MAGNETOTERÁPIA

Bár a magnetoterápiát már régóta használta az ember, pl. fájdalom csökkentésére, fáradtság ellen, vagy közérzet javítására, a modern orvostudomány csak nemrég fedezte fel újra magának ezt a módszert! Az aszpirin, az antibiotikumok felfedezése után egy időre háttérbe szorult a természetes alapú készítmények és módszerek használata, de a harmadik évezredben már nem csak alternatívaként merülnek fel a különböző gyógymódok, hanem mint egymás kiegészítői is! Az 1950-es években orosz és japán tudósok fedezték fel újra a mágneses terápiát az űrkutatás révén. Az tapasztalták ugyanis, hogy az ember, vagy más élőlény a Föld mágneses terét elhagyva, attól huzamosabb ideig távol maradva komoly depressziótól és csontritkulástól szenved. Ez a jelenség az úgynevezett mágneses tér hiány szindróma. A Föld mágneses tere - a mágneses erő ami befolyásol minden élőlényt - sokat csökkent az utóbbi 500 évben, napjainkban pedig csak 0.5 gauss. Dr. Nakagawa (Tokyo) 1976-ban írt cikkében ismertette először a "mágneses tér hiány szindróma" kondíciót. Tünetei: vállmerevedés, fájós hát, fejfájás, fibromyalgia, zavart alvás, emésztési problémák, keringési problémák, és általános fáradtság. Dr. Nakagawa állításait egy kiterjedt kísérletre alapozta, melyben megkérdezett több mint 11.600 embert, akik mágneses terápiát (mágneses tapaszt, nyakláncokat és öveket) használtak. A kísérlet résztvevőinek több mint 90%-a számolt be arról, hogy a mágneses terápia hatásos volt és csak 10% nem tapasztalt semmilyen változást! Mellékhatásról viszont senki nem számolt be! Ma már világos, hogy a mágneses tér hiány szindróma nem csak az űrhajósokat érinti, hanem szinte mindannyiunkat! Életünk cement és vas épületekben, autókban, vonatokban, repülőkön zajlik, melyek csökkentik a Föld mágneses terét. Ehhez járul hozzá az un. elektromos szmog, melyet számítógépeink, rádióink, TV-ink, mobiltelefonjaink kreálnak. Így a föld mágneses terének ereje egyre inkább csökken, mely párosulva az időjárás szélsőséges változékonyságával, a stresszel, fájdalmas ízületi problémákat okoznak már fiatalon is! A mágneses terápia minderre új terápiás módszert kínál! A több ezer éves gyógymód ma már elérhető és javulást érhetünk el olyan problémákra, melyeket korábban csak gyógyszerekkel, vagy azzal sem sikerült kezelni! Ma már több mint 5 millió amerikai, köztük számtalan élsportoló, sztár - beleértve Bill Clintont és Sir Anthony Hopkinst - esküszik a mágneses terápiára! Állítják, hogy ennek a módszernek köszönhetik gyógyulásukat, - fájdalmakra, stresszre, fejfájásra, depresszióra, reumára, havi vérzéses görcsökre, kéz fájdalmakra, fáradtságra, lelki bánatra.

A MÁGNESES ÉKSZEREK HATÁSAI A TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK TAPASZTALATAI ALAPJÁN

Csökkenti a stresszt, és enyhíti a kellemetlen migrénes fejfájást

Fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő!

Érelmeszesedés: Az orosz kutatók szerint a mágnesek jó hatással vannak az érelmeszesedésre! Egy 1989-ben végzett kísérletben a gerincsérüléses betegeket naponta 2-3 alkalommal 1-1 órán keresztül kezeltek 300-700 gauss erősségű statikus mágnessel. A kontrollcsoport tagjaival összevetve állapotukat, egyértelmű javulást tapasztaltak náluk.


Bőrbetegségek: A bőrbetegségek egy része is gyógyítható mágneses térerő alkalmazásával, mivel az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálódásához. Ez nem csak a kiütéseken segíthet, hanem hozzájárulhat a gyorsabb sebgyógyuláshoz is. Az ekcéma, a bőrviszketés szintén jól kezelhető a mágnes hatásával.

Reumatikus panaszok: A nyirkos, hideg idő beköszöntével felerősödnek a reumatikus fájdalmak. A reumát általában az idősebb korosztály betegségeként tartják számon, sokszor azonban a fiatalabbakat sem kíméli. A britek már 10 évvel ezelőtt végeztek egy tanulmányt, amelyben megállapították, hogy statikus mágneses mező alkalmazása nemcsak a betegek klinikai állapotán javított, hanem mérésekkel is bizonyították, hogy a mágnes hatására enyhülnek az ízületi fájdalmak!

Rézhiány: A rézhiány általánosan elterjedt állapot. Következményeként a legkülönfélébb egészségügyi problémák léphetnek fel, mivel nagy számú életműködés igényli réz jelenlétét. Ilyenek az RNS és a DNS, a különféle metalloenzimek, a melanin (haj- és bőrpigment) szintézise, valamint a rugalmas és magas szakítószilárdságú kötőszövetek létrehozása az erekben, a bőrben és a csigolyák porckorongjaiban. Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést. A szervezet megfelelő rézszintjének fenntartása továbbá azért is alapvető fontosságú, mivel ez a nyomelem erős vírus- baktérium, gombaölő tulajdonságokkal bír és fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a csontok szilárdságának fenntartásában, a vörös vértestek és a fehér vérsejtek képzésében, a vérnyomás és a koleszterinszint beállításában, az oxidációs és a gyulladásos károsodások elleni védekezésben, az egészséges szívműködés fenntartásában, a vas felszívódásában és szállításában és nem utolsó sorban a csontritkulás megelőzésében. A réz nehezen szívódik fel az emésztőrendszerben, a bőrön keresztül azonban könnyen bejut a szervezetbe, mégpedig jól hasznosuló úgynevezett szerves, kelát formában. A réz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítéséhez. Ehhez járulnak hozzá továbbá a karkötőben elhelyezett mágnesek, amelyek szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez. E mellékhatások nélküli gyógymód segítségével egyre többen szabadulnak meg ízületi fájdalmaiktól.

JOGI KÖZLEMÉNY

A website-on található, ill. megvásárolható mágneses ékszerekkel kapcsolatos ill. azok gyógyhatásáról szóló információk kizárólag tájékoztató jellegűek!

Előfordulhat, ezen információk hiányosak vagy nem egyeznek a konzervatív orvoslás felfogásával. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szerzői és közzétevői azoknak a website-on történő feltüntetésével szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy szakemberrel (szakorvos, háziorvos vagy dianetikus) folytatott konzultációt. Mielőtt döntést hoz és megveszi az ékszert, minden esetben vegye figyelembe az itt foglaltakat, vagy forduljon függőben maradó kérdéseivel egy szakemberhez!

Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a website-on található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, ennek ellenére a KLUGEX Incorporated, ill. annak Mo.-i partnere, az Exim Bodor Bt sem felel azok esetleges hiányosságaiért, illetve az azok figyelmen kívül hagyásának esetleges következményeiért. A website-on található valamennyi információ figyelembevétele a Tisztelt Vásárló felelősségére történik és a megvásárolt ékszerek viselésével elérni kívánt hatásokat (pl. fogyást) a KLUGEX Inc. ill. a Exim Bodor Bt. nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, vagy felelősséget!

A természetgyógyászati módszerek nem a tényeken alapuló orvostudomány eredményein nyugszanak és nem feltétlenül azonosak a weboldal üzemeltetőinek álláspontjával.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A mágneses karkötő és a gyűrű nem hivatalos gyógyszer. Viselése nem ajánlott terhesség alatt, valamint beültetett pacemaker esetén. Kérjük, karkötőjét ne viselje fürdés, mosogatás közben /főleg sós vízben/, vagy karóra mellett. Nedves ruhával tisztítsa. Vegyszer ne érje.


Reméljük, termékünk viselése hosszú távon örömet szerez Önnek! Köszönjük a bizalmát!


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VI.
Postázás3000 HUF

Mások ezeket keresték még