Whores in History. Prostitution in Western Society. By Nickie Roberts.


9.990 HUF 27.18 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 02.
Termékkód: 4758696
Megtekintések: 62
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

tokale (29)   
Pest megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:07
Regisztráció: 2019. szeptember 29.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:karton
Jellemző:illusztrált

A társadalomtörténetet és a szexuális politikát ötvöző könyv célja, hogy a prostitúciót visszanyerje olyan férfi írók kezéből, akik a "legrégebbi szakmát" saját szemszögükből a kliens nemként határozták meg. A szerző megkérdőjelezi a prostituáltakkal kapcsolatos ortodox nézeteket. Egyiptom magas rangú templomi szajháitól, valamint Görögország és Róma udvarhölgyeitől a prostituált történetét meséli el korabeli forrásokból származó liberális idézetekkel, valamint a balhé- és bordélyélet anekdotáival. Bemutatja, hogy a középkorban az egyház hogyan használta ki a szexipart, hogy a bevételekből templomokat építsen; leírja a francia bordélyházakat, az olaszokat és a viktoriánus női szexualitás tagadását és a hagyományos attitűdök kettős mércéjét. A 20. századi részben a könyv megadja a szajhák hangját, és leírja a prostituáltak mozgalmait, mint például az angol öröm hölgyek kollektíváját és az amerikai COYOTE-ot. A szerző feminista megközelítéseket is boncolgat a témában, és határozottan érvel a prostitúció dekriminalizálása, valamint a prostituáltak szexuális és pénzügyi autonómiája mellett.

Az Amaz_n és más webshopok oldalán a könyv ára 66 USD fölött van.

Átvehető a H5 vonalán vagyis Szentendrétől Batthyány téri HÉV vonalán illetve egyeztetés után, Bp. más pontjain. Amennyiben egy alkalommal több tételt vásárol tőlem, tegyen ajánlatot!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még