Mitch Winehouse: Amy a lányom


2.100 HUF 5.82 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 21.
Termékkód: 5161279
Megtekintések: 104
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 05:35
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés

Rózsavölgyi és Társa Kiadó, 2014

320 oldal

Mitch Winehouse Amy a lányom

Az az álmom, hogy nagyon híres leszek. Hogy színpadon fogok dolgozni. Egy életen át. Azt szeretném, hogy az emberek hallják a hangomat, és közben legalább öt percre megfeledkezhessenek a gondjaikról. Azt szeretném, hogy színésznőként és énekesnőként emlékezzenek rám, olyan előadóként, akinek teltházas koncertjei voltak, meg teltházas előadásai a West Enden és a Broadwayn.
AMY WINEHOUSE (12 éves)
Felvételi kérelem a Sylvia Young színi tanodába

Zseniális, inspiratív, ikonikus: sokféleképpen jellemezhető Amy Winehouse, de ami halhatatlanná tette a rajongók szívében, az a lelke, az esze, a bája, az életszeretete volt.
2011. július 23-án Amy családja, barátai és rajongói szerte a világon döbbenettel értesültek a szomorú hírről, hogy ez a kivételesen tehetséges, végtelenül nagylelkű lány már nincs többé. Rengeteg rajongó veszítette el a példaképét, és egy végtelenül letört család búcsúzott szeretett lányától.
Amy páratlan énekes volt. Különleges líraisága, hipnotikus hangja már az első album, a 2003-as Frank megjelenésekor revelációként hatott, és ahogy csillaga mind feljebb szállt, egyértelmű lett mindenki számára, hogy ez az átlagos észak-londoni lány sokkal több volt, mint koraérett tehetség.
Amy apja és bizalmasa, Mitch Winehouse első ízben osztja meg lányáról szóló gondolatait a világgal: megismerjük a babusgatott pici gyereket, a szupersztár előadóművészt, a szenvedő nőt. Személyes történetekkel, bizalmas emlékekkel festi meg Amy portréját, a szerető lányét, aki varázslatos hangot kapott az égiektől. A pajkos korai évektől a meghatározó zenei élményeken át a karrierről szóló álmokig és elképesztő sikerekig mindenről szó esik a könyvben, beleértve a legsötétebb napokat is és baljós küzdelmét káros szenvedélyeivel.
A könyv őszinte, szenvedélyes és megindító portré nemzedéke talán legtehetségesebb énekesnőjéről, egyedülálló emlékirat attól az embertől, aki Amyt a legjobban ismerte

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Foxpost - csomagautomata 1200 HUF
Foxpost - házhozszállítás 2200 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még