Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése (minikönyv) - Vadászok szakácskönyve 2.


1.990 HUF 5.53 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 30.
Termékkód: 5436780
Megtekintések: 102
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban11 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: 2024. május 09.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése - vadászok szakácskönyve. 2. kötet. Budapest, 240 oldal, 6,8 cm x 5,1 cm. 1986., Nyomdaipari Grafikai Vállalat, (Ságvári-ny.) Minikönyvek. Kiadói műbőr-kötés.

A 2. kötet tartalmából...

Elkészítési módok a vadgalamb, erdei szalonka, vadliba, vadkacsa, szárcsa, császármadár, fürj, fenyőrigó, vadnyúl, őz, muflon, szarvas húsokból.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1290 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még