Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése (minikönyv) - Vadászok szakácskönyve 2.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 30. |
Termékkód: 5436780 |
Megtekintések: 102 |
Megfigyelők: 0 |
Ajánlatok: 0 ajánlat |
Eladó adatai
gutenberghaz (39)
Pest megye
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: 2024. május 09.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése - vadászok szakácskönyve. 2. kötet. Budapest, 240 oldal, 6,8 cm x 5,1 cm. 1986., Nyomdaipari Grafikai Vállalat, (Ságvári-ny.) Minikönyvek. Kiadói műbőr-kötés.
A 2. kötet tartalmából...
Elkészítési módok a vadgalamb, erdei szalonka, vadliba, vadkacsa, szárcsa, császármadár, fürj, fenyőrigó, vadnyúl, őz, muflon, szarvas húsokból.
Fizetési opciók
Banki előre utalás |
Készpénz |
Szállítási opciók
Szállítás innen: Magyarország Feldolgozási idő: 1-3 munkanap |
|
Személyes átvétel | Budapest IV. |
Postázás | 1290 HUF |
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon az eladónak.
Mások ezeket keresték még
gyapjúmellény
komód tükörrel
citromos porcelán
karácsonyi harang
tilles
exclusive
diafilm vetítő
május 14
ostornyél
vackor
karácsonyfadísz mikulás
lisszabon
asztronauta
tóth péter
herendi ludasmatyi
bambuszmintás
fischet
selyem hálóing
fél pár
orosz agár
söröspoharak
régi gyertya
lengyel zsolt
majthényi
faun és nimfa