KÉT RÉSZES CSAJKA, RITKA SZÉP DARAB


3.500 HUF 9.52 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 13.
Termékkód: 3870218
Megtekintések: 195
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

oldjim (111)  
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 24.
Regisztráció: 2011. augusztus 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1900-1949
Állapot:korának megfelelő

KÉT RÉSZES KATONAI CSAJKA, RITKA SZÉP DARAB

ÍGY A HETVEN ÉVESEN, ELGONDOLKODIK AZ EMBER FIA OLYAN DOLGOKON IS, AMIK ELŐTTE SOHA NEM VOLTAK FONTOSAK SZÁMÁRA. MI LESZ MIND AZZAL A SOK SZÉP ANTIK HOLMIVAL, MIND AZOKKAL A KINCSEKKEL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTT AZ EMBER. ÉS HA MÉG A GYEREKEID, UNOKÁID IS MIND KÜLFÖLDÖN ÉLNEK AZ MÉG JOBBAN ÖSZTÖKÉL ARRA, HOGY TÉGY VALAMIT MINDAZZAL AMIT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL. A FÖLDBE NEM VIHETEM ÉS SEM MAGAMMAL MINDEZT, EZÉRT ÉN INKÁBB ELADOM A KINCSEIMET, ÉS ELMEGYÜNK BELŐLE A MAMÁVAL ISMÉT NYARALNI.


Közel 60 év gyűjteménye kerül előbb, utóbb „kótyavetyére”.

Amit most árulok az egy Ritka 2 részes Aluminium Csajka. Nem tudom, hogy hol, mikor volt ez a 3 részer aluminium Csajka rendszeresítva. Tetejében középen a "TISZA" felirat látható. Ez lehet a gyártó de lehet az edény neve is. Átmérőlye 17 cm, teljes magassága 12 cm. A Csajka alsó része kb 1 liter, a fedeles felső rész több mint fél liter étel tartására alkalmas. A Csajka 1 darab kapoccsal masszívan együtt tartható. több mint 60 éve gyűjtök, de ez az első ilyen darab amit láttam, ezért ki merem jelenteni, hogy RITKA gyűjtői darabról beszélünk.

KÉREM AZ ÁLMODOZÓ, ALKUDOZÓ, ÍGÉRGETŐ, HITEGETŐ-HALOGATÓ IDŐHÚZÓ, NEMFIZETŐ SZERENCSELOVAGOK, A NEVETSÉGES ÉS SOKSZOR MÁR SÉRTŐ AJÁNLATAIKKAL KÉREM KERÜLJENEK, MERT NEM VAGYOK SZORULT ANYAGI HELYZETBEN.

MIVEL A KÖZELMULTBAN BAN ISMÉT BEHÚZOTT A CSŐBE KÉT NULLA PONTOS ÁLMODOZÓ, ÍGÉRGETŐ, IDŐHÚZÓ, HITEGETŐ-HALOGATÓ, NEM FIZETŐ, SZERENCSLOVAG. EZÉRT A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐK VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKUKAT KÉREM ELŐRE JELEZZÉK.TÖBBSZÖRÖS ROSSZ TAPASZTALAT MIATT, A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐKKEL NEM ALKUDOZOK, ÉS AZ Ő AJÁNLATUKAT NEM FOGADOM EL. ŐK ELŐSZŐR BIZONYÍTSANAK. AKINEK NEM INGE NE VAGYE MAGÁRA !

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételFonyód
Postázás1850 HUF

Mások ezeket keresték még