OLCSÓBB!!!Németország felébredt - híres tábornoki hagyaték a Harmadik Birodalomból!

10 db német háborús kitüntetés igazolás!

280.000 HUF 761.73 USD

+ Ingyenes szállítás
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 02.
Termékkód: 5168572
Megtekintések: 1614
Megfigyelők: 13
Eladó adatai

vaticana (321)   
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban10 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 08:22
Regisztráció: 2010. november 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Kijelentem, hogy a tétel ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából került feltöltésre és elhatárolódom minden olyan eszmétől, amelyeket ezen tétel képvisel.

Egy a Harmadik Birodalom (a második világháború német hadereje) nürnbergi főtisztjének (aki a világháború végén a balkáni/bulgáriai vasúti szállításokért, loggisztikáért felelős vezető volt) hagyatéka!

Az összes kitüntetésének ( 10 darab!) közte a Vaskereszt és a legfontosabb Führer által adományozott igazoló-aláírt okmánya - a kiállító parancsnokok aláírásával. A magyar ( a magyar Vitézi Szék (Rend) vezetőjének, Kisbarnaki Farkas Ferencnek az aláírásával-igazolásával) és ugyanígy bolgár érméje (a bolgár hadügyminiszter által kiadva) maradt meg. Azonban régi gyűjtői tapasztalat - az eredeti aláírt igazoló irat sokkal ritkább és fontosabb a rengeteg példányban másolt és gyártott, erre szakosodott boltban bármikor megvásárolható érménél…azonban az aláíró igazolások szerintem Aranyat Érnek!

Ezenkívül még: családi fotók, valamint a fia fényképe… (Bécs ostromakor halt meg)!

Egy RITKA és értékes KÖNYV - a Deutschland Erwacht - Németország felébredt ! című leghíresebb kiadvány - amely a Goebbels-i propagandagépezet csúcsteljesítménye volt - 1933-ban! Ma is a gyűjtők célkeresztjében van, többek közt a különleges 1,25 m-es kihajtható nürnbergi katonai parádén készült híres fotóval! (Emiatt a fotó miatt is határozták el a Szövetségesek, hogy a nagy náciperek Nürnbergben lesznek!) A kötetben, amely egy vaskos katonai fotóalbum (értékes papírborítója is megvan), amelybe az összes színes és fekete fehér fotómásolatot egyedileg ragasztottak bele - klasszikusa a Harmadik Birodalom dicséretének! Sok fénykép, plakát, irat már csak ezekben a másolatok maradt meg - mivel jónéhány fotó a második világháború alatt eltűnt vagy éppen megsemmisült! Ezeket a könyvből kivéve Németországban egyenként is árusítják...

Ritka - nagyon értékes katonatörténeti gyűjtemény - további kutatásra is érdemes!

Vegye meg most, várom az ajánlatát!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKaposvár
Postázásingyenes szállítás
Postázás törékenyként2000 HUF

Mások ezeket keresték még